Monthly Archives: October 2013

Nogometni kamp za krompirjeve počitnice

image-01

V času krompirjevih počitnic NK Dolomiti v sodelovanju z NK Junior organiziramo nogometni kamp (počitniško varstvo) za otroke od 6 do 12 leta starosti. Nogometni kamp bo potekal od ponedeljka 28.10. do srede 30.10.2013.

Kamp bo potekal na športnih igriščih v Gabrju od jutra do večera oz. od 8 do 17 ure  *(glede posebnih želja prihoda in odhoda je možen dogovor s trenerji). Otroci bodo na kampu dnevno dobili dva obroka hrane (malica in kosilo), treninge nogometa in druge aktivnosti.

Cena kampa znaša 45€ na otroka in se poravna prvi dan kampa pri trenerju. Prijavite se lahko do četrtka 24.10.2013 pri svojemu trenerju oz. na info@dolomiti.si. Na poletnemu kampu lahko sodelujejo tudi otroci, ki niso člani društva oz. tudi tisti, ki nogometa še ne trenirajo. Prijava naj vsebuje ime in priimek ter starost otroka.

Na spodnji povezavi si lahko pogledate utrinke iz poletnega kampa, kjer so se otroci neizmerno zabavali!

http://www.dolomiti.si/utrinki-poletni-kamp

Na poletnemu nogometnemu kampu je nastal tudi video posnetek, ki prikazuje otroke pri treniranju nogometa, prisotne je bilo tudi veliko ¨zabave¨.

http://www.youtube.com/watch?v=mBwQi5jVN1I

Nk Dolomiti

Ponovno velika vrnitev članov, mladinci ter kadeti na težkem (blatnem) gostovanju

DCIM102GOPRO

Pretekli vikend so bile na delu ponovno skoraj vse selekcije Dolomitov. Vikend je zaznamovalo slabo vreme, veliko dežja v soboto ter tekmi v lepem nedeljskem vremenu. Najbolj popularen izid pretekli vikend pa 2:2.

Cicibani U-10, prosti

Cicibani U-11, sobota 12.10. v Gabrju
Cicibani U11 so imeli novo tekmo pred domačimi gledalci. Na deževno jutranjo soboto se je zbralo lepo število gledalcev, ki so naše junake vzpodbujali do zadnjega sodnikovega žvižga. Tekmo so boljše začeli domači fantje ter si na začetku pripravili kup zrelih priložnosti, katere so na žalost ostale neizkoriščene. Kmalu je sledila kazen iz protinapada in gostje iz Mengša so povedli. Domačini se niso vdali in rezultat iz kota izenačili na 1:1. V drugemu polčasu pa podobna zgodba kot v prvemu. Gostje so ponovno povedli iz lepo izvedenega prostega strela, sledila je popolna ofenziva domačinov in ponovno izenačenje rezultata, z glavo smo zadeli po podaji iz kota. Čestitke fantom, ki so v težkih razmerah pokazali željo ter borbenost in na tak način osvojili novo točko.
Dolomiti – Mengeš 2:2

Mlajši dečki U-13, sobota 12.10. Gabrje
Pri mlajših dečkih je gostovala ekipa Nk Slovana iz Kodeljevega. Kljub težkim pogojem za igro v deževni soboti nam je uspelo osvojiti 6 točk. Fantje so pokazali več želje in borbe kot pretekle tekme, kar se je pokazalo tudi na igrišču in na rezultatu. Čestike fantom za prikazano igro, ter staršem za bučno podporo.
Dolomiti a – SlovanB 1:0
Dolomiti b – SlovanA 0:10
Dolomiti a – SlovanA 2:1
Dolomiti a – SlovanB 0:4

Starejši dečki U-15, nedelja 13.10. v Gabrju
Pri ekipi starejših dečkov je gostovala ekipa Nk Brinje Grosuplje. Fantje so odigrali odlično tekmo in dobro igro iz prejšnjih kol nadgradila tudi z zadetki ter končno zmago. Fantje so pokazali obilo znanja, predvsem pa sta jih krasila borbenost ter nepopustljivost, kar bi moral biti zaščitni znak vseh ekip Dolomitov! Čestitke fantom za igro ter nove tri točke!!
Dolomiti - Brinje 3:0

Kadeti U-17,  sobota 12.10. v Litij
Ekipa u17 je ta vikend gostovala v Litiji, kjer je odigrala neodločeno 2:2. Po dobremu začetku tekme in vodstvu je prišlo do padca koncentracije, kar je nasprotnik izkoristil ter izid poravnal na 1:1. Fantje so se ponovno zbrali ter zasluženo povedli z 2:1. Na koncu pa so domačini izkoristili blatno igrišče, ki ni bilo primerno za igranje ¨nogometa¨ ter izid na silo izenačili na 2:2. Zadnje minute tekme so minile v popolni ofenzivi na nasprotnikov gol vendar do zasluženme zmage naši fantje na žalost niso prišli. Pohvale za tekmo si zasluži sicer igralec Tim Peklaj, ki se je žrtvoval za ekipo, prelevil v golmana, stopil med vratnici ter delo odlično opravil!! Čestitke fantom za novo točko!
Litija – Dolomiti 2:2

Mladinci U-19, sobota 12.10. v Litiji
Sobotno tekmo naših mladincev so zaznamovali trije dejavniki: dež blato in sodniki. Po uvodnemu sodniškemu žvižgu so napi mladinci močno pritisnili in hitro povedli. Predložek z boka je odlično izkoristil Metod Kermavnar, ki je žogo v mrežo potisnil s peto. Nato so se moči na igrišču razporedile. Nogometne igre praktično ni bilo saj igrišče tega ni dopuščalo. V 30′ pa so sodniki dosodili sumljivo enajstmetrovko za domačine, ki so izid izenačili. Kmalu zatem so domačini po naši napaki v obrambi ter pomoči blatu, kjer se je žoga ustavila, uspeli povesti z 2:1. Drugi polčas so naši mladinci spet pritisnili z vsemi močmi, igra se je odvijala predvsem pred vrati nasprotnika, domačine je trikrat rešil okvir vrat, v 81′ pa je Metod s svojim drugim golom izid izenačil. Čestitke fantom za novo točko ter prikazano igro v težkih razmerah!
Litija – Dolomiti 2:2

Člani, nedelja 13.10., v Gabrju
Pri članih je gostovala ekipa iz Zasavja, ekipa Svobode iz Kisovca. Po zaspanemu začetku domačinov so gostje hitro povedli z dvema goloma razlike. Po udobnemu vodstvu pa so si gostje privoščili neumnost, igralec gostov je udaril domačega igralca ter si zaradi nešportnega vedenja prislužil predčasno pot pod prho. Domači so od takrat zaigrali kot prerorejni ter izvajali nenehen pritisk na vrata gostov. Trud je bil poplačan, po lepo izvedeni akciji ter predložku pred gol je zadel Matic Kovač, končni rezultat pa je s spektakularnim strelom z glavo iz roba kazenskega prostora postavil Matic Zibelnik. Čestitke fantom za prikazano željo in za novo osvojeno točko!
Dolomiti – Kisovec 2:2

Dolomiti tokrat naleteli na (pre)težke nasprotnike

slabo vreme

Tokratni tekmovalni konec tedna ni bil tako rezultatsko uspešen kot so bili uspešni predhodni. Vse naše selekcije so se pomerile s težkimi nasprotniki ampak kljub temu drago prodali svojo kožo. Ponovno so bili tekme prosti selekciji kadetov ter mladincov, na delu pa so bile vse ostale selekcije.

Cicibani U-10, sobota 5.10. na Nk Bravo
Najmlajši so imeli tretji letošnji turnir, katerega je gostila ekipa Nk Brava. Fantje so ponovno odigrali turnir s starimi znanci oz. nasprotniki, se odlično odrezali ter odnesli novi dve točki za dva remija ter poraz. Brez zadetkov so remizirali z ekipama Ivančne Gorice ter Nk Brava, z malce več sreče pa bi tekmi lahko tudi dobili. Tekmo so z ekipo iz Medvod po hudemu boju izgubili z 2:0. Čestitke najmlajšim za prikazano igro!
Ivanča gorica – Dolomiti 0:0
Bravo – Dolomiti 0:0
Medvode – Dolomiti 2:0

Cicibani U-11, sobota 5.10. v Domžalah
Cicibane U11 je čakalo težko gostovanje pri prvouvrščenemu ter renomiranemu nasprotniku iz Domžal. Tekmo so fantje in punci odprli nekoliko zadržano, ko pa so se otresli začetne treme pa odlično nadaljevali ter si priigrali par zrelih priložnosti za vodstvo. V trenutku, ko so imeli pobudo ter napadali domači gol pa je sledil proti napad domače ekipe ter vodstvo Domžal. Kljub temu se ekipa ni predala ter skušala rezultat izenačiti, napadala, potem pa je sledila nova kazen. Domačini so ponovno šli v proti napad, sodnik pa je neupravičeno pokazal na najstrožjo kazen in domačini so povedli z dvema goloma razlike. Do konca tekme so si Dolomiti priigrali še par priložnosti za znižanje rezultata vendar je na koncu za kaj več zmanjkalo časa. Čestitke Zarji za odlično predstavo v golu ter ostalim fantom ter Neli za prikazano igro ter borbo do zadnjega sodnikovega žvižga!
Domžale – Dolomiti 2:0

Mlajši dečki U-13, sobota 5.10. Bežigrad, Olimpija
Tudi mlajše dečke je čakalo zelo težko gostovanje pri Olimpiji. Nasprotna ekipa je bila boljša v vseh tekmah in zaslušeno osvojila 10 točk, nas pa čaka še veliko dela in treninga. Na trenutke smo pokazali všečno igro, vendar na žalost premalo, da bi dosegli kaj več. Kljub temučestitke igralcem za borbeno in požrtvovalno igro, tokrat je bil nasprotnik pač boljši.

Starejši dečki U-15, sobota 5.10. v Gabrju
Ekipa starejših dečkov je odigrala tekmo proti ekipi Slovana. Zaradi prenove igrišča na Kodeljevem smo bili mi gostujoča ekipa na svojemu igrišču, žal pa tega nismo znali izkoristiti. Fantje so se predstavili z lepo igro in imeli kar nekaj priložnosti za dosego zadetka. Na žalost so priložnosti ostale neizkoriščene in obveljalo je nepisano pravilo, kdor ga ne da, ga dobi. Nasprotnik je zadel iz edinega strela na gol in tako prišel do treh točk. Fantje si tega poraza definiitvno niso zasulžili in verjamemo, da bo že naslednjo tekmo dobra igra nagrajena tudi z goli in točkami.
Slovan – Dolomiti 1:0

Kadeti U-17,  prosti

Mladinci U-19, prosti

Člani, nedelja 6.10., stadion Žak Ljubljana
Člani so doživeli prvi prvenstveni poraz. Čakala jih je težka tekma pri vodilni ekipi prvenstva, ekipi Nk Brava. Po slabemu začetku in hitremu vodstvu gostov so Dolomiti še uspeli izid izenačit, potem pa v tekmi polni golov na koncu klonili z visokih 12:3.
Bravo – Dolomiti 12:3