Monthly Archives: November 2013

Zaostali tekmi kadetov ter mladincev, neverjeten gol vratarja Mihe Medveda!!

istock_000013741498small1

Kadeti ter mladinci so v nedeljo odigrali zaostali tekmi proti ekipama Arne Tabor, ki bi morali biti odigrani 28.9. Iz gostovanja pri sosedih iz Tacna so bolj zadovoljni odšli kadeti

Kadeti U-17,  nedelja 3.11. v Tacnu
Kadete je čakala težka tekma proti prvo uvrščeni ekipi kadetov Arne Tabor. Domačini so začeli silovito ter takoj na začetku povedli z 1:0. Na težkemu razmočenemu igrišču je Dolomitom uspelo vzpostaviti ravnotežje ter izid preko Amela Merdanoviča uspelo izenačiti na 1:1, kar je bil tudi izid polčasa. V drugemu polčasu pa redko viden gol. Gol za Dolomite je namreč preko celega igrišča dosegel vratar Miha Medved!! Pri izbijanju žoge iz svojega kazenskega prostora je žoga preletela celo igrišče, se odbila pred domačim golmanom, ga preskočila ter pristala v mreži. Do konca se izid ni spremenil in kadeti so domov zasluženo odšli z novimi tremi točkami!! Tudi tokrat so kadetom pomagali fantje selekcije U14 (Rok, Patrik, Lan, Anže). Čestitke fantom za nove tri točke!!
Arne Tabor – Dolomiti 2:1

Mladinci U-19, nedelja 3.11. v Tacnu
Z razliko od kadetov pa je mladincom na težkemu terenu spodrsnilo. Na derbiju 10.kroga so morali priznati poraz proti domačinom. Domači igralci so s pridom izkoriščali težek teren in napake gostov ter hitro prešli v vodstvo s tremi zadetki prednosti. Pred koncem polčasa je gostom rezultat uspelo znižati na 3:1. Ko se je že zdelo, da sledi preobrat pa so domačini ponovno zadeli ter vodstvo povišali na 4:1. Na koncu se je tekma z veliko zadetki končala z zmago domačinov z visokih 5:2.
Arne Tabor– Dolomiti 5:2

Druga zaporedna zmaga članov, točke osvajali tudi ostali

DCIM102GOPRO

Cicibani U-10, prosti

Cicibani U-11, četrtek 24.10. v Gabrju
Cicibani U11 smo zadnjo tekmo pred počitnicami odigrali že v čertek proti ekipi Črnega Grabna. Fantje so tekmo odlično začeli ter povedli že v prvi minuti tekme. Po hitremu vodstvu niso odnehali ter si kasneje nanizali še kup zrelih priložnosti za povišanje vodstva, do konca smo še enkrat zatresli nasprotnikovo mrežo in tekmo varno pripeljali do konca. Čestitke fantom in pucama za novo odlično predstavo ter nove tri točke!!
Dolomiti – Črni Graben 2:0

Mlajši dečki U-13, nedelja 27.10. Gabrje
V 9. krogu smo se doma pomerili z vrstniki iz Nk Bravo B. Uspešnjejši so bili gostje, nam pa je uspelo osvojiti le 2 točki. Zahvalil bi se staršem za korektno navijanje in seveda tudi fantom iz mlajših selekcij, ki so nam priskočili na pomoč (Jon, Martin in Filip). Čestitke fantom za borbeno igro ter novi dve točki!

Starejši dečki U-15, nedelja 27.10. v Gabrju
Fantje iz selekcije U15 so na domačemu igrišču odigrali tekmo proti ekipi Rudarja iz Trbovelj in osvojili novo točko. Igra je bila v prvemu polčasu slaba vendar so se fantje v nadaljevanju zbrali in pokazali, da znajo še kako dobro igrati nogomet. Čestitke za novo točko!
Dolomiti - Rudar Trbovlje 0:0

Kadeti U-17,  sobota 26.10. v Zagorju
Kadeti so v temu krogu doživeli prvi poraz v sezoni. Na težkemu gostovanju pri ekipi Zagorja so izgubili z 2:1. V prvemu polčasu so fantje pokazali veliko manj kot so dejansko sposobni prikazati ter hitro zaostajali z 2:0. V drugemu polčasu so bili boljši nasprotnik vendar po zaostanku z 2:0 več kot zmanjšanje rezultata žal niso uspeli doseči. Navkljub porazu pa smo danes dosegli ¨zmago¨! Fantje ekipe u15 (Lan, Rok, Anže) so prikazali željo, pripadnost klubu ter v zadnjemu trenutku priskočili na pomoč. S svojo igro so dokazali, da imamo tudi v mlajših selekcijah kvalitetne fante, ki se bodo kmalu lahko enakovredno vključili v kadetsko ekipo!
Zagorje– Dolomiti 2:1

Mladinci U-19, sobota 26.10. v Zagorju
Mladinci Dolomitov so se na težkemu gostovanju v oddaljemu Zagorju ponovno borili za vse tri točke. Tudi tokrat  nas je proti domačinom čakala trda tekma proti vedno neugodnemu domačinu. Mladinci so prikazali odlično igro ter na koncu slavili z visokih 4:0. Pohvaliti velja Krištofa Katelca, ki je v 17 minutah dosegel tri zadetke!! Čestitke fantom za nove tri točke!
Zagorje– Dolomiti 0:4

Člani, sobota 26.10., v Gabrju
Člani so v lepem sobotnemu popoldnevu odigrali zadnjo tekmo v jesenskemu delu pred domačimi gledalci in navdušili ter še drugi zapored zmagali! Proti vedno neugodni ekipi Nk Drena so hitro povedli ter si priigrali vodstvo s tremi zadetki prednosti. Gostom je na koncu uspelo doseči zadetek ter oblažiti poraz, kaj več pa domačini niso pustili. Čestitke fantom za nove tri točke!!
Dolomiti – Dren 3:1

Nova zmaga članskega moštva

Pretekli vikend so bile na delu ponovno skoraj vse selekcije Dolomitov. Vikend je zaznamovalo slabo vreme, veliko dežja v soboto ter tekmi v lepem nedeljskem vremenu. Najbolj popularen izid pretekli vikend pa 2:2.

Cicibani U-10, sobota 19.10. v Ivančni Gorici
Naši najmlajši so odigrali zadnji jesenski turnir v letu 2013 ter osvojili novo točko proti domačinom. Žal jim je v drugih dveh tekmah zmanjkalo malce sreče, da bi domov odšli s kakšno dodatno točko. Čestitke vsem fantom za prikazano v jesenskemu delu prvenstva!!

Cicibani U-11, sobota 19.10. v Šmartnem
Fantje in punci je čakala nova tekma proti starim znancem iz Šmartnega v Ljubljani. V meglenemu sobotnemu jutru so proti domačinom prikazali odlično igro, prikazali veliko borbenosti in želje, domačinom preprečili veselje zadetka ter domov odšli z novo osvojeno točko. Dobra in težka tekma se je na koncu končala brez zadetkov 0:0.
Šmartno – Dolomiti 0:0

Mlajši dečki U-13, sobota 19.10. Ivančna Gorica
Tokrat smo se odpravili na gostovanje k vodilini ekipi iz Ivančne Gorice. Gostitelji so upravičili vlogo favorita in osvojili vseh 12 točk. Tokrat je bil nasprotik boljši v vseh pogledih igre in  zasluženo osvojili vse točke. Fantom čestitamo za borbeno igro do zadnjega sodnikovega žvižga.

Starejši dečki U-15, nedelja 20.10. v Zagorju
Fantje selekcije u15 so se odpravili na vedno zahtevno gostovanje v Zagorje ter odigrali odlično tekmo in na koncu zmagali z 2:1. Bolj kot zmaga pa navdušuje vsako tekmo boljša igra in napredek posameznikov kot tudi ekipe, čestitke fantom za nove tri točke!
Zagorje – Dolomiti 1:2

Kadeti U-17,  nedelja 20.10. v Gabrju
Kadeti so v nedeljo na domačemu igrišču prepričljivo zmagali proti ekipi Mengo iz Mengša. Goste smo premagali z visokih 3:0, gole za domačine so dosegli Urban Slabe, Jaka Prebil in Alex Velič. Fantje so prikazali odlično igro, bili veliko boljši od nasprotnika in zmaga bi lahko bila na koncu še višja.
Dolomiti – Mengo 3:0

Mladinci U-19, nedelja 20.10. v Gabrju
Nova zmaga mladincev. na domačemu igrišču so v nedeljo gostovali zadnje uvrščeni na lestvici, mladinci iz Mengša. Mladinci so domačo tekmo zmagali z visokih 6:1, z dvema zadetkoma se je ponovno izkazal Metod Kermavnar ter s tem postal prvi strelec lige! Čestitke fantom za novo zmago!!
Dolomiti – Mengo 6:1

Člani, nedelja 20.10., v Šmartnem
Člani so tokrat gostovali v Šmartnem v Ljubljani ter domov odšli z novimi tremi točkami. Člani so prikazali dobro igro ter jo kronali z dvema zadetkoma, kar je na koncu zadostovalo za udobno zmago 2:0, zadetka za Dolomite pa sta dosegla branilca Damir Sklepič ter Matic Zibelnik. Čestitkom fantom za nove tri točke!!
Šmartno – Dolomiti  0:2