Monthly Archives: April 2014

Pričetek spomladanskega dela prvenstva

Pretekli vikend se je na nogometnih igriščih s tekmami pričel spomladanski del prvenstva. Na igriščih so bile, razen kadetov ter mladincov, vse selekcije.

Cicibani U-10, petek, 28.3. v Gabrju
Na igrišče so prvi stopili najmlajši, svojo tekmo so cicibani U10 imeli na sporedu že v petek popoldne. Ponovno je bil na sporedu turnir starih znancev, turnir štirih ekip, ki nastopajo v isti tekmovalni skupini. Po dolgem zimskem spancu so se odlično odrezali ter dosegli dve zmagi, prvič v sezoni so premagali ekipo iz Medvod. Čestitke ekipi za prikazano igro!
DolomitiIvančna Gorica 2:0
Dolomiti –
Bravo 0:2
Dolomiti –
Medvode 1:0

Cicibani U-11, ponedeljek, 31.3. v Gabrju
Cicibani u11 so svojo tekmo odigrali šele v ponedeljek popoldne saj nasprotnik na tekmo ni mogel priti ob dogovorjenemu terminu čez vikend. Ekipa se še ni prebudila iz zimskega spanca, tekmo so začeli malce zaspano, kasneje so se prebudili in si priigrali lepe priložnosti za zadetek, ki pa na žalost niso bile izkoriščene. V odprti tekmi si je tudi nasprotnik priigral par priložnosti za zadetek vendar je bil vedno na mestu vratar Tilen. Čestitke ekipi za novo točko!
Dolomiti – Dob 0:0

Mlajši dečki U-13, sobota, 29.3. v Gabrju
Mlajši dečki so svojo tekmo po zimskemu premoru odigrali na domačem igrišču v Gabrju. V soboto so gostili ekipo iz Litije. V štirih tekmah so izgubili, remizirali in na koncu še zmagali. Čestitke fantom za nove štiri točke!
Dolomiti A – Litija A 0:0
Dolomiti B – Litija A 0:8
Dolomiti A – Litija B 4:0
Dolomiti B – Litija B 0:3

Starejši dečki U-15, sobota 29.3. v Šiški
Starejši dečki so pomladanski del sezone začeli s porazom proti vodilni ekipi lige Iliriji. Nasprotnik je tekmo zelo dobro začel in kmalu po začetku vodil s tremi goli razlike. Kasneje so se Dolomiti prebudili iz zimskega spanca ter zaigrali veliko bolje na koncu pa vseeno izgubili.
Ilirija – Dolomiti 4:0

Kadeti U-17,  prosti

Mladinci U-19, prosti

Člani, sobota 29.3. v Gabrju
Člani nadaljujejo zmagovalni niz. Pomladanski del so namreč nadaljevali na način kot so končali jesenskega, z zmago. Gostje iz Moravč so sicer povedli v prvemu polčasu, po edini priložnosti, ki se jim je ponudila iz prekinitve.  V drugemu polčasu so se domači člani zbrali ter zaigrali veliko bolje kot v prvemu ter izid preobrnili ter na koncu z zadetkoma Črneta ter Sklepiča zmagali. Čestitke fantom za nove tri točke!
Dolomiti – Moravče 2:1