Monthly Archives: February 2015

Naše DOLOMITE ne ustavi niti sneg!

DSC_0415

Prejšnji vikend, v soboto 7.2., so v hudem mrazu in snegu odigrali pripravljalno tekmo zimske lige v Radomljah proti nogometašem iz Škofje Loke. Rezultat je bil na koncu izenačen 2:2

 

REPORTAŽA PO TEKMI ZIMSKE LIGE V RADOMLJAH: LOČAN ŠKOFJA LOKA- DOLOMITI DRAGOMER (7.2.2015)

V soboto smo v močnem mrazu in snegu odigrali tekmo proti Škofji Loki. Prvi polčas smo bili zelo nevarni nasprotnik, pripravili smo si mnogo zelo lepih priložnosti, ki jih nismo iskoristili. Zato nas nasprotniki hitro kaznovali, praktično iz prvega resnejšega napada, ko so z globinsko žogo povedli z ena proti nič. Pred koncem prvega polčasa se nam je uspelo zbrati, ko je Maks Rotar opravičil vlogo najboljšega strelca NK Dolomiti Dragomer, saj je šel ena na ena z nasprotnikovim vratarjem in ga na ukanil z lepim lobom. V tem polčasu je bil izid 1:1, lahko bi dali veliko več golov, če bi imeli boljši pregled nad igro. V drugem polčasu pa igra ni bila prav blesteča, saj smo bili utrujeni, pa še vedno si nismo podajali. Ko smo v obrambi preveč popustili smo pa prejeli še drugi zadetek za 2:1. Igra se je nadaljevala s pritiski nasprotnikov, ampak proti koncu tekme je naša ekipa iz prekinitve »zadela« za izenačitev. Za drugi gol so si ga pravzaprav nasprotniki zabili kar sami, ampak vseeno je bil zaslužen saj smo bili ob tej prekinitvi zelo nevarni. Tako je bil končen izid 2:2. Škoda, da smo zapravili preveč priložnosti v prvem polčasu.

Zapisal Maj Zupančič

Starejši dečki se pospešeno pripravljajo na spomladanski del prvenstva

DSC_0243

Naši fantje tudi v času zime ne počivajo!
Priprave na pomladanski del sezone potekajo v polnem teku že od začetka novega leta, takole so se naši starejši dečki U15 potili na pripravljalni tekmi v Radomljah proti ekipi iz Litije.

Poročilo iz tekme:

ZIMSKA LIGA (U-15), RADOMLJE, NEDELJA 25.01.2015 (14.50)

NK DOLOMITI DRAGOMER – NK LITIJA

V nedeljo 25.1. smo proti soligašu Litiji odigrali predzadjo tekmo zimske lige v Radomljah. Prvi polčas smo bili boljši nasprotnik in smo s hitro in domiselno igro ustvarili kar nekaj lepih priložnosti. Približno deset minut pred koncem prvega polčasa se je v kazenskem prostoru Litije lepo znašel Maks Rotar in zadel za ena proti nič. Kmalu so odgovorili igralci Litije, ko nam je v sredini ušel njihov hitri napadalec in izenačil izid. Nato smo tik pred koncem prvega polčasa s šolsko akcijo izigrali obrambne igralce in rutinirano je zadel Anže Korošec. Prvi polčas se je tako končal z 2:1 v naš prid. V drugem polčasu pa so nam kljub spočitim rezervam pošle moči. Tako so nam Litijčani dali lekcijo in z dvema goloma po sredini spreobrnili rezultat tekme. Bilo je 2:3 v korist nasprotnikov. Vseeno smo se borili, imeli še eno večjo priložnost, ko je Kristjan Koprivec ob prostem strelu z roba kazenskega prostora zatresel prečko nasprotnikovega gola. Našo željo po izenačenju je s prekinitvijo tekme petnajst minut pred rednim koncem,zaradi neupoštevanja izključitve trenerja Litije preprečil sodnik (trener kljub izključitvi ni zapustil igrišča). Kljub vsemu se je tekma štela kot, da se je moštvo Litije predalo in mi smo zmagali s 3:0. To je bila sicer malo po sreči pridobljena naša prva letošnja zmaga. Tako smo odšli s tremi točkami, sedaj pa že mislimo na naslednjo tekmo s Škofjo Loko.

Zapisal Maj Zupančič