Monthly Archives: April 2015

Zmaga mlajših dečkov proti sosedom iz Šiške!

u8

Zmaga mlajših dečkov proti sosedom iz Šiške!

V petek popoldan so mlajši dečki U12 odigrali tekmo proti Ihan Domžalam. Tekmo so fantje odigrali pomladansko utrujeno in zasluženo izgubili z visokih 6:0. Do konca prvenstva jih čaka še nekaj tekem, kjker bodo lahko dokazali, da si zaslužijo boljše rezultate!

So nas pa v soboto dopoldan razveselili mlajši dečki U13, ki so na domačemu igrišču v Gabrju z 2:0 odpravili sosede iz Šiške, Ilirijo Extra Lux. V vodstvo je domačine z lepim golom od daleč popeljal Urban, končni rezultat pa je z glavo postavil Sebastian!
Čestitke fantom za odlično predstavo in nove tri točke!!

Popoldan v soboto so člani gostovali v Ihanu. Na težkemu gostovanju so žal izgubili, že v 15minuti so domačini prišli do vodstva z 1:0. Naši fantje so se do konca tekme trudili rezultat obrniti v njihovo prid vendar jim žal ni uspelo. So pa ponovno prikazali zelo dobro igro in verjamemo, da nas bodo konca prvenstva še večkrat razveselili!

V nedeljo so imeli tekmo starejši dečki U15 ter cicibani U8.
Starejši dečki so odšli na težko gostovanje v Zagorje in žal doživeli nov poraz. Po zelo dobri igri v prvemu polčasu, ko so ga domačini sicer dobili z 1:0, so v drugemu popustili in na koncu izgubili s končnih 5:0.
Verjamemo v naše fante, zmaga je zelo blizu!!

Cicibani U8 so odigrali svoj turnir tekem v Domažalah. Pomerili so se z vrstniki iz Domžal, Vrhnike, Dragomerja in Ilirije. Dosegli so tri prepričljive zmage in doživeli poraz proti Domžalam. Čestitke našim najmlajšim!

V vikendu, ki je pred nami ni prvenstvenih tekem, za praznik dela so prosti tudi nogometaši.

Na tekmah se vidimo ponovno prihodnji vikend

Nove tekme Dolomitov že danes!

1237398_473899219373003_1458116822_o

Nove tekme Dolomitov že danes!

Pred nami je nov vikend, s tekmami pa bodo že danes začeli mlajši dečki ekipe U-12, ki bodo igrali ob 18h proti Ihanu v Gabrju. V Gabrju bo jutri še tekma mlajših dečkov U13, člani in starejši dečki pa gostujejo.

Spored tekem za vikend

Danes:
Mlajši dečki U-12 ob 18h v Gabrju
24.04.15 ob 18,00 Dolomiti : Ihan Domažle Dobrova

Sobota:
Mlajši dečki U-13 ob 10h v Gabrju
25.04.15 ob 10,00 Dolomiti : Ilirija Extra Lux Dobrova

Starejši dečki U15, ob 11h v Zagorju
26.04.15 ob 11,00 Zagorje : Dolomiti Dragomer Zagorje

Člani ob 17.30 v Ihanu
25.04.15 ob 17,30 Ihan : Dolomiti Ihan

Zmaga kadetov v Medvodah, ostali sklonjenih glav iz igrišča

Zmaga kadetov v Medvodah, ostali iz igrišč sklonjenih glav

Pretekli vikend so do edine zmage naših selekcij prišli kadeti, ki so v gosteh pri Medvodah premagali domačine z 1:0. Edini gol na tekmi je po lepi akciji dosegel Brin Rant. Tekmo so kadeti nato nadzarovali in mirno pripeljali do konca in do novih treh točk.
Neuspešni so bili fantje U13, ki so gostovali v Trbovljah in kljub dobri igri izgubili s 3:0.
Ravno tako so izgubili starejši dečki, ki so svojo domačo tekmo igrali na Dragomerju. Po dobremu začetku in vodstvu so nato popustili in tekmo izgubili.
Člani so v soboto popoldne v pravi poslastici tesno izgubili proti Svobodi, ki je po napaki domače obrambe zadela že na začetku srečanja. Člani so nato celo tekmo napadali, si ustvarili kopico lepih priložnosti vendar jim ni uspelo zatresti mreže.
V nedeljo so nato po zmagi kadetov svojo tekmo odigrali še mladinci, ki so izgubili proti domačinom z 2:1. Tekmo so odlično odprli, povedli z 1:0, nato pa dobili dva prepoceni prejeta zadetka in tekmo izgubili z 2:1

V ponedeljek so nato še cicibani U11 odigrali štiri tekme proti Iliriji, dosegli dve zmagi in dvakrat izgubili.

Jutri veliki derbi članov proti Nk Svobodi

1237398_473899219373003_1458116822_o

V vikendu, ki je pred vrati, bodo doma v Gabrju svojo tekmo odigrali le člani. Vse ostale selekcije bodo odšle po nove točke v goste, starejši dečki pa bodo svojo domačo tekmo odigrali na Dragomerju.

Domači tekmi:
Člani: 18.04.15 ob 17,00 Dolomiti : Svoboda Ljubljana

Starejši dečki
18.04.15 ob 10,00 Dolomiti Dragomer : Brinje Grosuplje **igrišče NK Dragomer

Gostujoče tekme:
Sobota
Cicibani U11 18.04.15 ob 10,00 Litija : Dragomer Dolomiti

Nedelja:
Mladinci: 19.04.15 ob 17,00 Jezero Medvode : Dolomiti
Kadeti: 19.04.15 ob 15,00 Jezero Medvode : Dolomiti
Mlajši dečki: 19.04.15 ob 10,00 Rudar Trbovlje B : Dolomiti

Pridite in navijajte za naše fante

Fantastičen vikend Dolomitov!

DSC_0548

Za nami je rezultatsko gledano izjemen vikend. V soboto dopoldan so dobre igre nakazali že fantje ekipe U11, ki so proti Viru zmagali vse štiri tekme.
Z dobrimi rezultati so nadaljevali naši najmlajši nogometaši ekipe U8, ki so se pomerili proti fantom iz Ivančne Gorice ter jih zmagali na vseh štirih tekmah.
Kasneje v sobotnemu popoldnevu je ekipa U15 prišla do nove točke proti ekipi Nk Svobode, dramatična tekma s preobratom se je končala s končnih 2:2.
Pozno popoldne so svojo tekmo imeli še člani ter v gosteh premagali ekipo Vira z 2:1. Z novimi tremi točkami so se naši člani utrdili na sredini lestive.
Z enako dobrimi igrami pa so danes nadaljevali kadeti in mladinci.
Kadeti so doma, z končnih 4:0, premagali sovrstnike iz Vrhnike in zabeležili nove tri točke.
Zmagali pa so tudi mladinci, ki so svojo tekmo odigrali z igralcem manj v polju in kljub temu premagali ekipo Vrhnike z 2:1!

Čestitke naši Dolomiti!!

 

poročilo iz zadnjih dveh tekem ekipe U-15, hvala Maj Zupančič!

 

Poročilo s tekme 3. kola lige U-15: NK SVOBODA LJUBLJANA- NK DOLOMITI DRAGOMER.

V nedeljo 12.4.2015 smo odigrali eno izmed najboljših tekem lige ( če ne najboljšo), saj smo se borili z ekipnim duhom in pokazali, česa smo zmožni ter, da se nas soligaši lahko bojijo. V začetku tekme so nasprotniki bolj čakali na protinapad, mi smo pa bili smrtno nevarni, ko je Kristjan Koprivec streljal iz bližine a je žal zgrešil. Nato so pa nasprotniki kar naenkrat povedli z odlično globinsko podajo, ki ji je sledil še gol. Nato smo imeli nekaj minut po golu krč, ki so ga nasprotniki izkoristili in še enkrat zadeli iz kota. Ampak bili smo odločeni, da se bomo borili do konca in od takrat naprej narekovali tempo. Imeli smo zelo lepo priložnost ko je Marko Vidmar streljal iz kakšnih petnajstih metrov in žoga je oplazila prečko. Tej priložnosti je pa sledila še lepša ko je Žiga Kogovšek lepo iz desne strani podal v kazenski prostor Maju Zupančiču na glavo, ki je sicer bil blizu zadetka a mu je vratar branil. Ne smemo pozabiti, da smo imeli tudi mi srečo, saj so nasprotniki proti koncu prvega polčsa dvakrat zatresli našo prečko. Končen rezulatat prvega polčasa je tako bil 2:0 za Svobodo. Kljub temu, da smo zgubljali, kar z veliko prednostjo smo v drugi polčas vstopili odločno in borbeno. Imelo smo, kar veliko lepih kombinacij na sredini igrišča, ki so jim sledile prav tako lepe globinske žoge napadalcem, ki so/ smo bili zelo nevarni za nasprotnike. Nekje na sredini prvega polčasa smo pa imeli prekršek, kakšnih trideset metrov stran, ki ga je s fenomenalnim strelom izvedel Sinan Kostič in zadel tik pod prečko gola. Po tem golo smo čisto ” ponoreli” in napadali dokler nismo s še enim odličnim strelom, tokrat s strani Maksa Rotarja, zadeli za izenačenje (2:2) po podaji iz prostega strela, ki je postavil tudi končen rezultat tekme. Nato smo do konca imeli še nekaj nevarnih priložnosti in poskusov, z razliko od nasprotnikov, ki so bili v krču in panično izbijali žogo. Tako se je izkazalo, kako smo napredovali in kako se je izplačala borba, kljub poraznemu sojenju sodnikov, zlasti neodločnosti glavnega, in pa umazani igri in primitivnemu obnašanju nasprotnikov. Le tako naprej!
Napisal Maj Zupančič

 

Poročilo tekme spomladanskega dela lige U-15: NK DOLOMITI DRAGOMER- NK JEZERO MEDVODE.

V soboto smo odigrali našo prvo ligaško tekmo spomladanskega dela ( morali bi odigrati prejšni vikend proti Vrhniki) lige. Igrali smo v dežju in žoga je celo tekmo odskakovala. Prvi polčas so bili nasprotniki malo več pri žogi, ampak smo bili v obrambi precej zanesljivi in jim nismo pustili kakšnih večjih priložnosti. Imeli smo par priložnosti, ko je Kristjan Koprivec dobil žogo v globino in lepo prodrl, ampak nasprotniki so ga lahko zaustavili le s prekrškom ali grobo igro. Še najlepša priložnost se nam je ponudila, ko je nasprotnikov vratar odbil žogo  iz roba kazenskega prostora do Maja Zupančiča, ki bi ga lahko lobal a je malo zgrešil žogo. Prvih petnajst minut drugega polčasa smo bili nevarnejši nasprotnik in smo bili več pri žogi, a v petdeseti minuti igre so nam Medvodčani žal zatresli mrežo, ko za trenutek nismo bili dovolj zbrani in po diagonalni žogi je zadel njihov napadalec. Do konca tekme so nasprotniki držali ta rezultat, mi pa nismo imeli kakšnih priložnosti. Tako je bil končni rezultat 0:1 za Medvode. Čeprav smo to tekmo izgubilo se je videl velik napredek cele ekipe, sploh pa v primerjavi z jesenskim delom lige. V četrtek na zaostali tekmi proti Vrhniki, pa upam, da bomo  ta napredek “spravili” tudi v gole.
Napisal Maj Zupančič

Spored tekem za prihajajoč vikend

Obeta se lep vikend in idelano vreme za navijanje za naše junake! Pridite na tekme in navijajte za naše Dolomite!

Spored tekem za prihajajoč vikend v Gabrju:

Sobota:
U-11: 11.04.15 ob 10,00 Dolomiti : Nk Vir
U-8: 11.04.15 ob 12,00 Dolomiti : Nk Brinje

Nedelja
Mladinci: 12.04.15 ob 17,00 Dolomiti : MNC Vrhnika

Kadeti: 12.04.15 ob 15,00 Dolomiti : MNC Vrhnika

Tekmi, ki bosta odigrani v gosteh v soboto:
Člani, 11.04.15 ob 17,00 , Vir : Dolomiti Vir pri Domžalah

U-15, 12.04.15 ob 12,00 Svoboda Ljubljana : Dolomiti Dragomer Ljubljana Vič

Ostale selekcije so ta vikend proste oz. so tekme odigrale že v naprej