Monthly Archives: November 2015

Dolomiti blesteli

Dolomiti veselje

Dolomiti so čez vikend blesteli

Za nami je čudovit vikend. Pa ne samo zaradi lepega vremena pač pa zaradi iger s katerimi so nas razvajali naši nogometaši!

Člani so v prelepem nedeljskem popoldnevu prišli do zmage nad gostujočo Svobodo Kisovec. Tekma v Gabrju se ni začela po željah domačinov saj so gostje takoj na začetkui tekme povedli, ko so zadeli po zmedi v domačem kazenskemu prostoru.
Po narejenih taktičnih menjavah v prvemu polčasu pa so naši fantje v drugemu začeli z vsemi silami napadati gol gostov iz Kisovca. Rezultat je na 1:1 izenačil Žiga s prekrasnim volejem v 71minuti. Na 2:1 je povišal Aljaž po lepi akciji in podaji Žige. Končnih 3:1 pa je v 80minuti postavil Žiga. Tekmo so je ogledalo veliko število gledalcev, ki so bili priča lepi predstavi domačinov.

Mladinci so že odšli na zimski spanec in prvenstvenih tekem do spomladi nimajo.

Starejši dečki A so v soboto z izjemno igro premagali Olimpijo z 2:1. Vsi nogometaši so se borili kot levi in na igrišču pustili srce! V napeti tekmi so naši fantje zgodaj povedli z 2:0. Olimpija je kasneje rezultat znižala na 2:1, naši fantje so se do konca tekme borili in na koncu zasluženo zmagali z 2:1!
Starejši dečki B so na žalost v nedeljo v Gabrju morali priznati poraz proti ekipi iz Moravč. Kljub borbenosti in dobri igri je bilo to premalo in je nasprotnik zmagal z 4:0. Napredek fantov je viden iz tedna v teden, nova zmaga bo kmalu prišla!
Še naprej blestijo vse selekcije mlajših dečkov! Prav vse so ponovno prišle do novih zmag. U13 A ekipa je doma premagala dol z visokih 5:0. B ekipa je blestela v Grosupljem proti Brinju in v napeti tekmi na koncu prišla do zaslužene zmage 3:2. Mlajši dečki U12 pa so doma premagali Svobodo iz Kisovca z visokih 8:3.
Cicibani U11 so naleteli na favoriziranega nasprotnika iz Domžal. V štirih tekmah so sicer z dobro igro in borbenostjo prišli do remija.

Bravo Dolomiti!!