Monthly Archives: February 2016

Starejši dečki v nedeljo za finale!

U15 turnir 2016-2 Koper
Fantje selekcije starjših dečkov v nedeljo v borbi za finale!
 
Starejši dečki U15 so bili v zimski ligi, ki je potekala v Radomljah, zelo uspešni in bodo v nedeljo igrali tekmo za veliki finale, ki bo odločilo zmagovalca zimske lige.
 
Polfinalna tekma bo odigrana v nedeljo 28.2. ob 14:40 uri v Radomljah. Nasprotnik v polfinalnemu obračunu bodo fantje iz Krke Novega mesta.
 
Prejšnji konec tedna pa je ista selekcija na krajših pripravah sodelovala na močnem mednarodnem turnirju, kjer so sodelovale
naše ekipe Olimpija, Ajdovščina, Dekani, Koper, Rudar Velenje, Dolomiti Dragomer, Era Šmartno, ekipe iz Hrvaške Buje, Hrvatski dragovoljac in Trnje, klubi iz Bosne in Hercegovine Borac Banja Luka, Sarajevo, Doboj ter sloviti klub iz Srbije, velika Crvena zvezda.
 
Poročilo turnirja kot sta ga videla trenerja starejših dečkov:
Selekcija U-15 Dolomiti-Dragomer se je od 18.-21.2. Udeležila močnega mednarodnega turnirja v konkurenci Olimpije,Kopra,Rudarja iz Velenja,Crvene Zvezde, Sarajeva,Hrvatskega Dragovoljca,Banja Luke itd, osvojila 12. mesto. V skupinskem delu smo 3× izgubili (Koper,Rudar,Doboj) in 1×zmagali (Buje). V nedeljo smo odigrali z ekipo Idrija-Tolmin za 11. mesto in izgubili 1:0. Kljub slabšim rezutatom sva trenerja zadovoljna , saj so fantje videli kaj pomeni biti 100% v igri. Dvignili so nivo samozavesti, in na trenutke ko so bili vsi 100% zbrani so parirali tudi ekipama Kopra in Rudarja (1.snl), ter bili ravnopravni tekmec Nk Idrija-Tolmin. Moram pa se enkrat pohvaliti obnašanje naših fantov,ki so bili že 2. leto zapored pohvaljeni z strani zaposlenih v Adrija Resort (gostinstvo, bazeni, recepcija).
 
Trener:FILIP ANTON FRIDL