Monthly Archives: July 2016

NOGOMETNI KAMP ŠPORTNEGA DRUŠTVA JUNIO

0475

Šolske počitnice so otroci ŠD Junior in Dolomitov začeli s pestrim tednom nogometnega kampa. Prvič odkar organiziramo nogometni camp pa so otroci uspešno odigrali tudi prijateljsko tekmo v Bohinju.

V prvem tednu po zaključku šole smo otrokom, ki obiskujejo treninge nogometa skozi celo leto pri Športnem društvu Junior, organizirali nogometni kamp. V tedenskem programu, ki je potekal v športnem parku Gabrje, se je zvrstilo veliko nogometnih treningov, dejavnosti in prijateljskih tekem. Preko celega tedna so otroci uživali na treningu športne gimnastike, nogometa in nazadnje v vodnih igrah.
Po prvih treh dneh treninga, je prišel dan, ko so se otroci ŠD Junior odpravili v Bohinj, kjer so bili na obisku na poletnemu kampu Otroški nogometni šoli (ONŠ) Ljubljana in z njimi uspešno odigrali prijateljsko srečanje.
Po uspešnem dnevu so se otroci zmočili tudi v Blejskem jezeru in sprehodili po Bledu.

Cilj kampa pa je bil otroke spodbujati h kreativnosti v športu in druženju, otroci so ob koncu tedna pokazali veliko mero samostojnosti. Najtežji dan pa je bil zadnji, ko je sledilo slovo. Otroci so si namreč želeli še vsaj enega tako pestrega tedna kot je bil ta. Zato smo se odločili, da jim željo izpolnimo in jim počitnice popestrimo z dodatnimi 10 dnevi nogometnega kamp-a v avgustu.

Nogometni kamp ob koncu šolskih počitnic

Nogometni kamp ŠD Junior bo organiziran v tednu od 22. do 26.8. 2016 in od 29. do 31.8.2016 v športnem parku Gabrje. Kamp bo potekal dnevno od 7.30 do 16.30 ure. Program dejavnosti bo objavljen naknadno na internetni strani www.sd-junir.si in www.dolomiti.si, kjer dobite tudi dodatne informacije.
Cena kampa je: 60€ za prvi teden, 40€ za druge tri dni, posamezni dan je 16€.