Daily Archives: March 27, 2017

Starejši dečki pripravili presenečenje

dolomiti bk11

Starejši dečki pripravili presenečenje

Končan je pester tekmovalni vikend. Naši člani so žal vpisali še drugi zaporedni poraz pomladi. Na Kodeljevem je bil s 4:1 boljši Slovan, Delo jim je otežil še sodnik, ko je po sumljivemu prekšrku izključil vratarja Jana Remsa.
Boljše so začeli mladinci, ki so na domačemu igrišču premagali Zagorje z visokih 7:0. S štirimi zadetki je blestel Aljaž Čertanec.
Podobno smo pričakovali od kadetov vendar so nam načrte prekrižali kadeti iz Zagorja, ki so na domačemu igrišču ob poplavi golov Dolomite premagali s 5:3.
Starejši dečki A so v Gaberju gostili favorizirane sosede iz Ilirije. Po zelo dobremu prvemu polčasu domačih jih je šokiral gol gostov ob koncu polčasa. V drugemu polčasu so vajeti igre prevzeli gostje in na koncu zmagali s 3:0.
So pa zato starejši dečki B v Dragomerju gostili ekipo iz Bele krajine, ki v letošnji sezoni še ni poznala poraza. To pa se je spremenilo v soboto. Prvi polčas se je po trdi igri končal brez zadetkov, več od igre so imeli domači. V drugemu polčasu so naši fantje še malce dodali na plin, šokirali goste z vodilnim zadetkom, do konca tekme dosegli še dva in prišli do velike zmage in Beli krajini zadali prvi poraz v sezoni.
Edino nedeljsko tekmo so igrali mlajši dečki B v Dragomerju, kjer so gostili ekipo iz Krima. Po boljšemu prvemu polčasu in vodstvu so gostje proti koncu tekme uspeli rezultat izenačiti, tekma se je končala z remijem 1:1.

Čestitke za srčno predstavo vseh Dolomitov.