Monthly Archives: April 2017

Vikend brez tekem

image2u13ff

Vikend brez tekem

Za predpraznični vikend bodo nogometna igrišča samevala, tekem ta vikend ni na sporedu! Igrišča bodo po obilnemu deževju počivala, naši nogometaši pa bodo uživali v počitnicah brez nogometa. Tekme se vrnejo prihodnji konec tedna, ko bodo na delu spet vsi naši nogometaši.

Ta vikend se bodo na tekmah potili le starejši dečki U15, ko bodo igrali tekme na turnirju Cordial Cup.
Spomnimo se še tekem preteklega vikenda, ko so nas člani razveselili z novo zmago, ko so z visokih 5:1 premagali Litijo in še naprej blestijo v spomladanskemu delu prvenstva. Zmagali so tudi mladinci, ki so na domačemu igrišču premagali zelo dobri Mengo z 2:1. Kadeti so žal doma izgubili proti Mengu z 0:1. Starejši dečki A so tako kot člani v Gabrju premagali Litijo z visokih 5:0. Starejšim dečkom B pa je v Dragomerju spodrsnilo. Po zelo dobremu prvemu polčasu, vodstvu z 1:0, neupravičeno razveljavljenemu golu za 2:0, so v drugemu polčasu padli in nasprotniku dovolili povratek v tekmo in zmago z 1:2. Mlajši dečki so v gosteh premagali Mirno z 4:0. Mlajši dečki B so z visokih 13:1 premagali sosede iz Drena.

Še vedno pa odmeva izjemen dosežek mlajših dečkov, ki so osvojili Cordial Cup. Prihodnji vikend bodo končani še ostali kvalifikacijski turnirji za glavni del v Kitzbühelu, takrat bodo znani tudi vsi udeleženci turnirja, že zdaj pa je jasno, da bodo tam nastopali evropski velikani FC Bayern München, FC Manchester United, Borussia Dortmund, FC Chelsea, FC Liverpool, FC Barcelona,… Želimo vam lep podaljšan vikend, se vidimo prihodnji teden

Člani podaljšali niz dobrih predstav

u15

Pretekli vikend naši fantje sicer niso rezultatsko tako navdušili kot prejšnjega, kljub temu pa so prikazali odlične igre, kar pa včasih ni dovolj za končno veselje.

Člani so svojo tekmo odigrali v na Velikonočni ponedeljek, gostovali so pri Interblocku na Ježici. Mreži sta v prvemu polčasu mirovali V drugemu polčasu pa so domačini hitro povedli z dvema zadetkoma prednosti. Naši fantje se niso predali in z goloma Jaka​ in Primož​ uspeli rezultat izenačiti. Člani so tako še na tretji zaporedni tekmi navdušili. V zadnjih treh tekmah so dosegli toliko točk kot na prejšnjih 13 tekmah skupaj! Čestitke in kapo dol trenerju Filipu, ki je ekipo preporodil.
Mladinci Damir​ in kadeti Jan​ so se v soboto odpravili na vroče gostovanje v Zagorje in se vrnili z zmago in porazom. Kadeti so na tekmi povedli, domačini pa so potem iz dveh 11m? še v prvemu polčasu povedli z 2:1 V drugemu polčasu so dodali še en gol in na koncu slavili s 3:1.
Bolj zadovoljni z gostovanjem so bili mladinci, ki so domačine odpravili z 2:0. V prvemu polčasu sta v razmaku dveh minut zadela Rok​ in Aljaž. Vodstvo so mladinci zadržali do konca tekme in zmagali z 2:0.
Starejši dečki A in B so ta vikend žal izgubili obe tekmi. A ekipa je gostovala pri neugodnih Radomljah. Domačini so izkoristili domač teren z umetno travo in zmagali z visokih 6:0. B ekipa Andraz​ se je ponovno srečala z Logatcem, tokrat na njihovemu terenu. Tudi tokrat so imeli naši fantje več od igre, narekovali ritem vendar jim ni uspelo najti poti do mreže. V drugemu polčasu so domačini izkoristili nezbranost naših fantov in zatresli mrežo, kar je zadostovalo za zmago z 1:0. Mlajši dečki U13 so v Gabrju gostili fante iz Kočevja in jih domov poslali s polno vrečo golov, tekmo so zmagali z visokih 14:0.
Včeraj so mlajši dečki U13 odigrali še pokalno srečanje proti favoriziranim Domžalam in jih na domačemu terenu premagali z 2:0. Vse čestitke za izjemne predstave v tej sezoni!

Tekme bodo na sporedu tudi ta vikend!

u15

Pred nami je podaljšan vikend pred Veliko nočjo. Tekme bodo na sporedu tudi ta vikend, večina jih bo odigrana v soboto, člani pa bodo svojo tekmo odigrali v ponedeljek.

Cicbani U-8
sobota, 15.04.17 ob 12.00
Turnir Domžale, Rudar Trbovlje in Logatec
igrišče Stadion Sekirica, Logatec

Cicibani U-10
sobota, 15.04.17 ob 09.00
Bravo Publikum : Dragomer Dolomiti
igrišče ŠPL umetna trava – Stadion Šiška/Žak

Cicibani U-11
sobota, 15.04.17 ob 10.00
Dragomer Dolomiti : Termit Moravče
igrišče NK Dragomer

Mlajši dečki U-13
torek, 18.04.17 ob 19.00
Domžale : Dolomiti
igrišče Stadion Sekirica

Starejši dečki U-15 A
sobota, 15.04.17 ob 10.30
Kalcer Radomlje : Dolomiti 3D A
igrišče ŠP Radomlje – Umetna trava

Kadeti U-17
sobota, 15.04.17 ob 10.00
Zagorje : Dolomiti Dragomer
igriče Mestni stadion Zagorje

Mladinci U-19
sobota, 15.04.17 ob 12.00
Zagorje : Dolomiti Dragomer
igrišče Mestni stadion Zagorje

Člani
ponedeljek, 17.04.17 ob 17.00
Interblock : Dolomiti
igrišče Ježica, Športni park Štefana Beleta

Vsem želimo lepe praznike!

Dolomiti blesteli na tekmah

cicibani u10 int

Dolomiti blesteli na tekmah

Nasi fantje so nas razvajali z igrami pretekli vikend.
Clani so na domacemu terenu gostili Moravce in dosegli se drugo zaporedno zmago. Povedli so v prvemu polcasu, si pripravili se nekaj lepih priloznosti in zadrzali prednost zadetka do konca tekme. Tekma se je koncala z zmago Dolomitov z 1:0.
Mladinci in kadeti so gostili vrstnike iz Interblocka. Prvo tekmo so odigrali mladinci in po dobremu prvemu polcasu, ko so sicer zaostajali z 0:1, popustili in na koncu tekmo izgubili. So pa nato Interblocku vrnili kadeti. Po zacetnemu zaostanku z 0:1 so rezultat izenacili do konca prvega polcasa, ob koncu tekme pa je dvakrat zadel Sinan za zmago 3:1.
Starejsi decki A so ze v cetrtek na Dobrovi gostili Slovan, prikazali odlicno igro in zasluzeno zmagali s 3:1.
Nesrecno pa so izgubili starejsi decki B. Vceraj so gostili Logatec, povedli v prvemu polcasu, si pripravili veliko lepih priloznosti, kontrorirali tekmo, na koncu pa dobili dva gola in na zalost izgubili s koncnih 1:2.
Mlajsi decki U13 se naprej ne poznajo drugega kot zmage. Tokrat so s 3:1 premagali ekipo Smartnega in imajo se naprej maksimalno stevilo tock.
Zmagali pa so tudi mlajsi decki U12, odigrali odlicno in na domacemu igriscu so z 1:0 premagali sosede iz Ilirije.
Cicabani U11 so gostovali pri Ihanu in tud oni dosegli novo zmago s 3:0. Fantje v zadnjemu casu igrajo zelo dobro, dobro delo se mora poznati.
Cicibani U10 so na domacemu terenu gostili mocne Radomlje, dosegli remi in poraz, odigrali pa zelo dobro in vsecno.
Za konec pa so Cicibani U9 na turnirju, ki so ga gostili na domacemu terenu, dosegli odlicne rezultate in bili na koncu najboljse mostvo.

Bravo nasi Dolomiti, ponosni

Pester nogometni vikend je pred vrati

mladinci
Doma bomo lahko navijali za cicibane U9, U10, Mlajše dečke U12, Starejše dečke U15 in Člane
 
V vikendu, ki je pred vrati, bodo naši nogometaši igrali:
 
Cicibani U-9
soboota 8.4.2017 ob 10.30 na Dobrovi
Turnir ekip Kolpa, Zagorje, Domžale B
 
Cicibani U-10
sobota 08.04.17 ob 09.00
Dragomer Dolomiti : Kalcer Radomlje
Igrišče Dobrova
 
Ciciban U-11
sobota 08.04.17 ob 10.00
Ihan : Dragomer Dolomiti
Igrišče Ihan
 
Mlajši dečki U-12
sobota 08.04.17 ob 13.00
Dragomer Dolomiti : Ilirija 1911 Extra-Lux C
Igrišče Dobrova
 
 
Mlajši dečki U-13
sobota 08.04.17 ob 12.30
Dolomiti Dragomer : Šmartno
NK Dragomer
 
Mlajši dečki U-13
torek 11.04.17 ob 18.00
Dolomiti Dragomer : Kočevje Poravnava
Igrišče Dobrova
 
 
Starejši dečki U-15 B
nedelja 09.04.17 ob 10.00
Dolomiti 3D B : Dlan Logatec
Igrišče Dobro
 
 
Kadeti U-17
sobota 08.04.17 ob 16.45
Dolomiti Dragomer : Interblock
NK Dragomer
 
Mladinci U-19
sobota 08.04.17 ob 14.30
Dolomiti Dragomer : Interblock
NK Dragomer
 
Člani
sobota 08.04.17 ob 16.30
Dolomiti : Termit Moravče
Igrišče Dobrova
 

Člani do zmage z novim trenerjem

cicibani u10 int
Serija slabih rezultatov je prinesla spremembo na trenerskemu stolčku pri naših članih. Na trenersko klop se vrača bivši trener Olimpije, Gorice, Celja, Mure,…Mendaš Filip!
Člani so v soboto gostili nogometaše Svobode iz Kisovca ter jih premagali z rezultatom 3:1. Z dvema goloma se je izkazal domači napadalec Jaka Prebil!
Mladinci Damir in kadeti so gostovali pri vodilni ekipi prvenstva Slovanu iz Kodeljevega. Na težkemu gostovanju sta obe ekipi doživeli težka poraza, za kadete Janje bil to ža drugi poraz spomladi. Verjamemo da bo naslednji teden zgodba popolnoma drugačna.
Starejši dečki U15 A so v soboto gostovali pri Vrhniki, na lokalnemu derbiju so povedli domačini ob koncu prvega polčasa, naši fantje so uspeli rezultat izenačiti tik ob koncu tekme.
Starejši dečki U15 B so se prav tako odpravili na tuje, tekmo so odigrali danes, kjer so gostovali pri Črnučah, ekipi ki je v spomladanskemu delu, tako kot naši, zelo vroča. Naši fantje so z golom Darko Janković povedli takoj na začetku tekme, kasneje so pobudo prevzeli domačini in našim zadali poraz s končnih 3:1.
Mlajši dečki u13 še naprej ostajajo neporaženi, v soboto so na gostovanju pri Komendi odpravili domačine z visokih 6:1.
Mlajši dečki U12 so gostovali v Ivančni Gorici, kjer ni bilo zmagovalca, tekma se je končala z remijem 1:1.
Na domačemu terenu v Gabrju so cicibani U11 gostili ekipo Mengša, tekmo sicer tesno izgubili s 3:2, na tekmi pa pokazali velik napredek v igri in zelo všečno igro. Z malce več sreče bi se na koncu lahko veselili tudi zmage. Krištof.
Cicibani U10 so gostovali pri Interblocku, odigrali odlčno in se na koncu tekme zasluženo veselili. Trenerka ekipe Anja je pohvalila zelo številčno udeležbo na tekmi. Zagnanost s treningov so nogometaši prikazali tudi na tekmah, kjer so se odrezali zelo dobro in dokazali, da se prideno delo vedno obrestuje.
V soboto zjutraj smo gostili turnir cicibanov U8, kjer so poleg naših nogometašev igrali še nogometaši Domžal, Zagroja in Kolpe. Najmlajši nogometaši so prikazali veliko želje, borbenosti in znanja, po koncu tekme pa so bili vsi zelo veseli.