Monthly Archives: May 2018

Naši nogometaši proti finišu prvenstva

u13tgt

Počasi se približuije konec letošnjih nogometnih prvenstev, naše fanta pa čaka še nakaj pomembnih tekem pred zaključki prvenstev. Člani odhajajo na pomembno gostovanje v Črnuče, mladinci in kadeti doma gostijo Moravče, cicibani u11 v derbiju kola proti Bravu

 

Člani

Nedelja 13.5. ob 17.30 v Črnučah

Črnuče : Dolomiti Dobrova

 

Mladinci U-19

Sobota 12.5. ob 13h na Dobrovi

Dolomiti Dragomer : Termit Moravče

 

Kadeti U-17

Sobota 12.5. ob 11h na Dobrovi

Dolomiti Dragomer : Termit Moravče

 

Starejši dečki U-15

Sobota 12.5. ob 13h na Dobu

Roltek Dob : Dolomiti Dragomer

 

Mlajši dečki U-13

Sobota 12.5. ob 9.30 na igrišču v Radomljah

Kalcer Radomlje : Dolomiti Dragomer

 

Mlajši dečki U-12

Sobota 12.5.ob 12h na Svobodi Vič

Svoboda Ljubljana : Dragomer Dolomiti

 

Cicibani U-11

Nedelja 13.5. ob 9h na Dobrovi

Dragomer Dolomiti : Bravo Publikum

 

Cicibani U-10

Nedelja 13.5. ob 11h na Dobrovi

Dolomiti Dragomer : Zagorje

 

Cicibani U-9

Nedelja 13.5. ob 10h na Svobodi Vič

Turnir ekip Olimpija, Junior, Krka in Svoboda Lj

 

 

Prejšnji vikend so člani doživeli nov boleč poraz. Na domačemu prvestvu so gostili Svobodo iz Viča, prvouvrščeno ekipo prvenstva. Gostje so vlogo favorita hitro upravičili in v prvih 15min dosegli tri zadetke in prednost zadržali do konca ter zasluženo osvojili nove tri točke. Mladinci in kadeti so bili na gostovanju pri Ljubljani, mladinci so rezervirali z 2:2., kadeti pa so žal morali priznati premoč s 3:0. Starejši dečki so gostovali v Kočevju ter prišli do pomembne zmage. Na izenačeni tekmi je edini gol na tekmi v 45′ dosegel Luka Lorger. Fantje in Zarja so z zmago pobegnili Kočevju in hitijo proti sredini lestvice. Tudi mlajši dečki so gostovali v Kočevju ter tudi oni dosegli pomebno zmago v boju za najvišja mesta. Za zmago s 3:1 je dvakrat zadel Jaka Cerk, končni rezultat je postavil Rihar Jernej.

Mlajši dečki U13

V 17. krogu je naša ekipa gostovala v Kočevju, v zelo urejenem športnem parku. Fantje so počitnice zelo dobro izkoristili za nabiranje novih moči, kar se je zelo poznalo v razigranosti na igrišču. Predvsem v prvem delu prvega polčasa so si po lepih akcijah priigrali veliko število zelo dobrih priložnosti vendar žoga ni imela posluha za vse želje naših fantov in tudi njihov vratar je resnično imel svoj dan. V drugem polčasu so se zbudili tudi domačini, vendar je drugi gol Jake Cerka v začetku drugega polčasa pokazal, da poleg ustvarjanja priložnosti znajo tudi gole zabijati. Pred koncem tekme je končni rezultat dosegel odlični posameznik na tekmi Jernej Rihar. Kljub nekaj težavam v zaključku akcij so naši fantje pokazali pravi nogomet in dosegli že 6 zaporedno zmago v spomladanskem delu prvenstva

Mlajši dečki U12

Sredi tedna se je selekcija U-12 pomerila z ekipo iz Ribnice. Kot vedno, so z igranjem proti starejšim igralcem, izkušnje nabirali tudi igralci selekcije U-11. Ekipa je odigrala dobro tekmo, predvsem pa so z borbeno in pogumno igro pokazali tudi velik napredek v napadu in tudi v obrambi.

Cicibani U11

V nedeljo, 6.5. smo bili priča zelo zanimivemu sosedskemu derbiju, saj se je naša ekipa pomerila z ekipo Drena. Tekma je bila zelo dinamična in predvsem zanimiva za gledalce. Naši fantje so ponovno pokazali odlično igro, vsi igralci si zaslužijo pohvale za atraktivne poteze in veliko lepih zadetkov, nekaj je bilo takih, ki se jih ne bi sramovali niti največji nogometni zvezdniki.:)

Cicibani U10

V soboto je selekcija U10 igrala v gosteh pri ekipi NK Domžale. Fantje so pokazali nekaj lepih akcij, vendar je bila domača ekipa v soboto preprosto premočna za nas. V nedeljo bomo zato imeli že popravni izpit v Gabrju, ko k nam prihaja ekipa iz Zagorja.

 

Čestitke vsem za odlične igre!