Monthly Archives: September 2018

Kaj nas čaka ta vikend?

u13

Člani
sobota, 29.9. ob 16 v Moravčah
Moravče – Dolomiti

Starejši dečki U15
nedelja, 30.9. ob 12h v Dragomerju
Dolomiti Dragomer – Laby’s Mengo28

Mlajši dečki U13
sobota, 29.9. ob 16h na Dobrovi
Dolomiti Dragomer – Ivančna Gorica

Mlajši dečki U12
nedelja, 30.9. ob 10h na Dobrovi
Dolomiti Dragomer – Kalcer Radomlje

Cicibani U-10
sobota, 30.9. ob 15h na Ježici
Interblock – Dolomiti Dragomer

Cicibani U-9
sobota, 30.9. ob 15h na Krimu
turnir ekip Dolomiti, Krim, Svoboda Lj in Olimpija Lj

Gremo Dolomiti!!

Kadeti in mladinci po zmagah počivajo

u17

Prejšnji vikend so kadeti in mladinci gostili vrstnike iz Črnuč. Naši fantje so bili nehvaležen gostitelj in so nogometaše Črnuč odpravili z visokima zmagama. Kadeti so tekmo začeli odlično, kmalu prevzeli pobudo in z golom Maksa povedli. Kmalu zatem so naši vodstvo podvojili, ko je zadel še Luka. Gostje so nato po protinapadu znižali zaostanek na 2:1, kar je bil tudi rezultat polčasa. V drugemu polčasu so naši fantje dodali na plin in do konca tekme dosegli še tri gole, zadeli so Sašo, Nik in Beni.
Mladinci so bili še bolj neusmiljeni. Goste so domov poslali s polno vrečo golov, kočni rezultat je bil kar 8:0. Domen in Žigasta oba dosegla Hat-trick, po gol sta dodala še Žiga Rep in Maj. Obe ekipi sta ta vikend prosti tekme.

Člani so v gosteh na umetni travi izgubili proti Slovanu, kjer so bili domačini boljši s 3:0, vse gole so domačini dosegli že v prvemu polčasu.

Starejši dečki so gostovali v Zagorju
Tokrat so se naši fantje odpravili v Zagorje, ekipi ki je prejela najmanj zadetkov oziroma le en gol. Naši fantje so v tekmo ponovno krenili zelo pogumno, imeli iniciativo v uvodnih minutah ter ob zelo lepi akciji tudi zelo dobro priložnost, da bi povedli, vendar žoga ni želela v gol. Na žalost pa so domačini nekaj minut za tem ob prvem udarcu v okvir našega gola dosegli zadetek. Fantje so bili presenečeni vendar kljub temu so se uspeli osredotočiti na cilj doseči zadetek. V zadnji minutu prvega polčasa so imeli domačini prosti strel z roba kazenskega prostora, katerega so z močnim strelom v vratarjev kot tudi izkoristili. V drugem polčasu so domačini v celoti prepustili sredino igrišča ter se uspešno ubranili do konca. Naši fantje so se trudili do zadnje minute vendar je tudi tokrat ekipa iz Zagorja pokazala, da imajo resnično dodelane obrambne naloge in nepopustljive posameznike. Novo priložnost pa bodo naši fantje iskali ponovno na naslednji domači tekmi, kjer pa naspotniku niso oddali še nobene točke. Gremo fantje!

Mlajši dečki U13 in U12
Nadaljuje se pestro dogajanje za igralce selekcije U12 in U13. V minulem vikendu so zopet odigrali tri tekme. Ekipa U-12 je dosegla dve prepričljivi zamagi, medtem ko je ekipa U-13 nesrečno izgubila v izdihljajih tekme. Na vseh treh tekmah skupaj smo dosegli kar deset zadetkov, glede na veliko število ustvarjenih priložnosti pa bi lahko mrežo nasprotnikov zatresli še nekajkrat. Čeprav je ekipa U-13 izgubila, je potrebno poudariti, da so fantje igrali zelo dobro, si priigrali ogromno zares lepih priložnosti, ki pa jih žal nismo uspeli pretvoriti v zadetek. Predvsem veseli dejstvo, da fantje iz tekme v tekmo kažejo boljše in zrelejše predstave, prav tako pa ne manjka lepih, atraktivnih potez posameznikov. Bravo, fantje!

Cicibani U11
V soboto, 22.09. je selekcija U11 gostovala pri ekipi NK Domžale. Vse 4 tekme smo do polovice tekme odigrali zelo dobro, s polno lepih podaj, odkrivanj in borbe. Nato pa nas je po polovici tekme zmanjkalo in so igralci Domžal to znali izkoristiti in so bili boljši nasprotnik. Pri fantih in Špeli se vidi, da se trudijo, ampak jim zmeraj malo zmanjka, a nova tekma bo že kmalu na sporedu, ko na Log prihaja ekipa NK Arne Tabor in bo čas za novo dokazovanje.

Bravo naši fantje! Novim zmagam naproti

Prejšnji vikend kup tekem s Svobodo, kaj naše fante čaka tokrat?

dolomiti u15
Člani so prejšnji vikend doma gostili Belo Krajino. Žal so bili gostje premočan nasprotnik in domov odšli z vsemi tremi točkami. Zmagali so s končnih 3:1.
Mladinci, kadeti in starejši dečki so prav vsi igrali s Svobodo iz Viča.
Madinci (2:2) in kadeti (3:3) so oboji remizirali z vrstniki z Viča. Obe tekmi sta bili napeti, nasprotnik pa zelo grob, večkrat na meji dovoljenega. Gola za mladince sta dosegla Nejc Omahen in Žiga Kogovšek, za kadete pa so zadeli Nejc, Luka in Sergej.
Vse tri točke pa so iz Viča odnesli starejši dečki, ki so Svobodo na domačem terenu premagali z visokih 5:2. Dva gola za naše je dosegel Jaka, po gol sta dosegla Svit in Žak, še en gol pa so so domačini zabili sami.
Mlajši dečki U13 so doma z 0:3 izgubili z Mirno, mlajši dečki U12 pa so po dramatični tekmi, v kateri so dvakrat vodili, s 3:4 izgubili proti Trebnjem.
 
Naše fante za vikend čakajo nove tekme. Videli jih bomo lahko:
 
Člani:
sobota, 22.9. ob 18:30 na Slovanu (Kodeljevo)
Slovan – Dolomiti
 
Mladinci
sobota, 22.9. ob 12h na Dobrovi
Dolomiti Dragomer – Črnuče
 
Kadeti
sobota, 22.9. ob 10h na Dobrovi
Dolomiti Dragomer – Črnuče
Starejši dečki
nedelja, 23.9. ob 12h v Zagorju
Zagorje – Dolomiti Dragomer
Mlajši dečki U-13
sobota, 22.9. ob 10h na Dobu
Roltek Dob . Dolomiti Dragomer
Mlajši dečki U-12
sobota, 22.9. ob 10h na Viču
Svoboda Ljubljana – Dolomiti Dragomer
Cicibani U-11
sobota, 22.9. ob 9h v Domžalah
Domžale – Dolomiti Dragomer

Dolomiti blesteli!!!

u15-gabrje-01
Dolomiti blesteli!!
 
Nasi fantje so v preteklem vikendu naravnost blesteli.
 
Člani so v gosteh zmagali Interblock, mladinci so zmagali Šmartno, kadeti in starejši dečki so remizirali, mlajši dečki U13 in U12 pa so žal izgubili.
 
Člani so v soboto zmagali ekipo Interblocka v gosteh z 1:0. Za Dolomite je v 70min za zmago 1:0 zadel Jaka Prebil.
Člani so nato v sredo v zaostali tekmi gostili moštvo iz Kisovca in zal izgubili. Dolomiti so sicer povedli, imeli igralca več a proti koncu tekme žal prejeli dva gola in izgubili.
Mladinci so Šmartno odpravili s 4:2. Dva gola je dosegel Nejc, po en gol pa sta zadela Domen in Žiga.
Kadeti so se prav tako merili s Šmartnim in remizirali brez zadetkov.
Starejši dečki so igrali proti Rudarju iz Trbovelj, tekma se je končala brez zadetkov.
 
SELEKCIJA U-12 IN U-13
Selekcija U-12
Minuli vikend je bil za selekciji U-12 in U-13 zelo pester, saj so fantje igrali tekme v petek (U12), soboto (U13) in nedeljo (U12). V petek smo gostovali pri močni ekipi NK Olimpija, ki so ji naši igralci zopet namenili prevč strahospoštovanja. Kljub temu je potrebno fante pohvaliti za borbeno igro do zadnje minute. V soboto so igralci odgirali odlično tekmo proti ekipi NK Bravo in le za las so ostali brez prvih točk v zelo močni konkurenci. V nedeljo so dosegli kar tri zadetke, vendar nam zaspana predstava v prvem polčasu ni omogočila izničiti zaostanka z 0:4. Veseli nas dejstvo, da fantje iz tekme v tekmo kažejo boljše in zrelejše predstave in že komaj čakamo naslednjo tekmo, ki bo že v torek, ob 17:00 na igrišču Gabrje.
 
Selekcija U-13
V 3. krogu je bila naša ekipa sterejših dečkov gost pri ekipi iz Trbovelj, ki slovijo kot ekipa, ki na domačem igrišču ne poznajo milosti. Tudi tokrat so se pokazali v takšni luči, katero tekmo ne bomo imeli v lepem spominu. Naši fantje so se na umetni travi nekoliko lovili, saj žoga drugače potuje in se tudi drugače odbija. Vseeno pa so naši igralci žogo želeli imeti v svoji posesti in kljub temu, da igrajo v gosteh, želeli biti dominantnejši na igrišču. Imeli so nekaj zelo lepih priložnosti, katere žal niso izkoristili oz. je njihov vratar odlično posredoval. Tudi naš vratar Jaka Jakopin je svojo nalogo zelo dobro opravil ter v uvodnih minutah tekme ubranil 11 metrovko. Prevlada na igrišču domačemu moštvu ni bila preveč všeč, zato so se nemalokrat posluževali zelo grobe igre, katera je bila na robu sprejemljivega. V zadnji minuti prvega polčasa pa je ob grobi igri in nato tudi nešportni potezi prišlo do hude poškodbe našega nepopustljivega borca Mitje Roliha. Sledila je izključitev nasprotnega igralca, številčno premoč pa naši igralci, verjetno tudi zaradi šoka ob dogodku iz prvega polčasa, niso znali izkoristiti. Tekma se je tako končala brez zadetkov. Mitji želimo USPEŠNO in HITRO okrevanje ter da se čim prej zopet vidimo na nogometnem igrišču!
 
 
Pridite navijat za nase Dolomite tudi ta vikend! Gledali nas boste lahko:
 
Člani
sobota, 15.9. ob 16:30 na Dobrovi
Dolomiti – Bela Krajina
 
Mladinci
nedelja, 16.9. ob 12h na Viču
Svoboda Ljubljana – Dolomiti Dragomer
 
Kadeti
nedelja, 16.9. ob 10h na Viču
Svoboda Ljubljana – Dolomiti Dragomer
 
Starejši dečki
sobota, 15.9. ob 14h na Dobrovi
Dolomiti Dragomer – Svoboda Ljubljana
 
Mlajši dečki
sobota, 15.9. ob 10h na Dobrovi
Dolomiti Dragomer – Mirna
 
Mlajši dečki U-12
nedelja, 16.9. ob 11h na Dobrovi
Dolomiti Dragomer – Trebnje
 
Cicibani U-11
nedelja, 16.9. ob 9:30 na Dobrovi
Dolomiti Dragomer – Bravo
 
Cicibani U-10
torek, 18.9. ob 18h v Šmartnem
Šmartno – Dolomiti Dragomer
 
Vsi za naše Dolomite!!

mladinci
Pretekli vikend je zaradi močnega deževja odpadla večina tekem naših fantov. Vreme bo v vikendu, ki je pred nami, bolj naklonjeno za igranje nogometa. Naše nogometaše boste lahko vzpodbujali v vikendu in tudi med tednom na:
 
Člani
Sobota, 8.9. ob 17h na Ježici (umetna trava)
Interblock : Dolomiti Dobrova
 
Mladinci U-19
Sobota 8.9. ob 12h v Dragomerju
Dolomiti Dragomer : Šmartno
 
Kadeti U-17
Sobota 8.9. ob 10h v Dragomerju
Dolomiti Dragomer : Šmartno
Starejši dečki U-15
Sobota 8.9. ob 10:30 v Trbovljah
Rudar Trbovlje : Dolomiti Dragomer
 
Mlajši dečki U-13
Sobota 8.9. ob 11h na Žaku – Lj Šiška
Bravo Publikum B : Dolomiti Dragomer
 
Mlajši dečki U-12
Petek 7.9. ob 18:30 za Bežigradom
Olimpija Ljubljana : Dolomiti Dragomer
 
Mlajši dečki U-12
Nedelja 9.9. ob 10h na Dobrovi
Dolomiti Dragomer : Brinje Grosuplje
 
Cicibani U-11
Sobota 8.9. ob 9h v Grosupljem
Brinje Grosuplje : Dragomer Dolomiti
 
Cicibani U-10
Sobota, 8.9. ob 15h v Dragomerju
Dragomer Dolomiti : Bravo Publikum
 
Cicibani U-8
Nedelja 9.9. ob 15h v Logatcu
Turnir z ekipami Logatec, Borovnica in Vrhniko
 
 
Med tednom bosta odigrani tekmi
Člani
 
Sreda 12.9. ob 17h na Dobrovi
Dolomiti Dobrova : Svoboda Kisovec
 
Mlajši dečki U-12
Torek, 11.9. ob 17h na Dobrovi
Dolomiti Dragomer : Extrem
Srečno Dolomiti!

Vreme odplaknilo večino tekem

dolomiti u15

Močni nalivi, katerim smo bili priča celo soboto, so odplaknili večino tekem, ki bi morale biti odigrane v soboto. Tako so odpadle tekme članov, mladincev, kadetov in turnir cicibanov U-9.

Vseeno pa sta svoji tekmi v soboto dopoldan odigrali selekciji starejših in mlajših dečkov.

Starejši dečki U-15
Dolomiti Dragomer – Trebnje Tian 4:3
V 2. krogu so naši fantje v Dragomerju gostili ekipo iz Trebnjega. Posledice četrtkovega neurja in deževja v preteklih dneh je pustilo močne odtise oz. velikanske luže na igrišču. Kljub zelo slabim pogojem za igro, celo tekmo je še dodatno deževalo, so fantje v tekmo krenili pogumno in zagnano. Že v uvodnih minutah so si priigrali nekaj dobrih priložnosti, eno izmed njih pa je v 4. minuti izkoristil Mitja Rolih in z odličnim strelom z roba kazenskega prostora zadel v dolgi kot. Po prekršku pred našim kazenskim prostorom so gostje z izvrstno izvedenim prostim strelom izenačili. V nadaljevanju tekme so naši fantje pritiskali proti vratom nasprotnega moštva ter še dvakrat zadeli. Strelca sta bila Gal Jeraj in Urban Verbič. Ekipa iz Trebnjega pa se kljub močnemu zaostanku ni predala in iz 3 protinapadov dosegla 2 gola, pri drugem jim je naša ekipa tudi pomagala, tako da sta šli ekipi na odmor izenačeni. V drugem delu smo gledali podobno tekmo, kjer so se naši fantje borili tako proti nasprotni ekipi kot proti igrišču, ki ni dopuščal, da bi se igra lahko razvila in razživela, kar je bila le še dodatna voda na mlin nasprotni ekipi, ki se je branila. V eni od akcij, ki je bila odlično izvedena ter še bolje zaključena, je Jaka Cerk z glavo dosegel gol, ter domači ekipi zagotovil prvo zmago v letošnji sezoni. Fantje so bili na koncu tekme vidno izmučeni, kar je le dokaz, da si želijo ne glede na pogoje kakršni so bili, dati vse od sebe. Čestitke!

Mlajši dečki U-13
Dolomiti Dragomer – Zagorje
Ekipa se je prvič v sezoni predstavila domačim navijačem, ki so za fante navijali kljub slabemu vremenu. Tekma je potekala v malce drugačnih pogojih, saj je bila zaradi močnega deževja odigrana na umetni travi. Ker je to igrišče nekoliko manjše od običajnega, so naši fantje težje prihajali do dobrega medsebojnega sodelovanja v igri, medtem, ko je bilo ravno manjše igrišče pisano na kožo nasprotnikom iz Zagorja. Fantje so vseeno prikazali dobro igro, so pa nasprotniku prepustili preveč t.i. odbitih žog, ki so po strelih z razdalje večinoma pristale v naši mreži. V drugem polčasu so fantje izboljšali tudi ta element in bili občutno boljši nasprotnik ter dosegli prvi gol v letošnji sezoni.

Počitnice končane

Prejšnji vikend so člani in starejši dečki začeli novo tekmovalno sezono s prvenstvenima tekmama.

Člani so gostovali v Kresnicah in žal izgubili. Domačini so kmalu povedli kljub dobri igri Dolomitov. Naši fantje so po prejetemu golu še naprej napadali vrata domačinov vendar žal neuspešno. Proti koncu tekme so vse sile usmerili v napada in dobili še dva gola iz protinapada.

Tudi starejši dečki so gostovali in sicer na Dobu. Tekmo so zelo dobro začeli in kmalu povedli z golom Jake. Domačini so kasneje uspeli rezultat izenačit. Mreži sta nato dolgo časa mirovali, ko so naši fantje tik pred koncem žal dosegli zadetek v lastno mrežo. Nogometaši Doba so tako tekmo zmagali z 2:1.

Člane in starejše dečke čakata ta vikend novi tekmi, večina preostalih selekcij pa tekmovanja začenja ta vikend, ko bo na sporedu veliko tekem naših fantov. Za naše nogometaše boste lahko navijali na:

Člani
sobota 1.9. ob 17h, igrišče Dobrova
Dolomiti : Svoboda Kisovec

Mladinci U-19
sobota 1.9. ob 17h, igrišče Vir
Vir : Dolomiti

Kadeti U-17
sobota 1.9. ob 15h, igrišče Vir
Vir : Dolomiti

Starejši dečki U-15
Sobota 1.9. ob 10h, igrišče Dragomer
Dolomiti Dragomer : Trebnje Tian

Mlajši dečki U-13
Sobota 1.9. ob 09.30, igrišče Dobrova
Dolomiti : Zagorje