Monthly Archives: September 2019

Naše ekipe uspešno zaključile pester vikend

cicibani u10 int
Za nami je izjemno uspešen vikend saj so praktično vse selekcije odigrale zelo dobro in se na koncu veselile.
Člani z Ines so v soboto gostovali v Črnučah in prišli do nove točke, tekma se je končala z 1:1, za točko Dolomitov je zadel Domen.
Mladinci z Damir so na domačemu terenu z visokih 7:1 odpravili Ihan. Tri gole je dosegel David, dva gola je dosegel Sašo, po gol pa sta dosegla Sergej in Benjamin.
Tudi kadeti z Edin so na domačemu terenu gostili Ihan in zmagali z 2:1, gola sta dosegla Svit in Jaka.
Starejši dečki z Amirjem so v soboto gostovali v Trebnjem in se z gostovanja žal vrnili brez točk, domačini so sredi drugega polčasa dosegli edini gol iz zmagali z 1:0.
Mlajši dečki u13 z Anja so v soboto na domačemu terenu gostili ekipo Krima in zmagali z 2:0. Za naše fante sta dosegla gol Jon in Luka. Mlajši dečki v temu prvenstvu še niso oddali nobene točke.
Mlajši dečki u12 so prav tako v soboto igrali doma v Gabrju, kjer so gostili ekipo Svobode iz Viča. Tekma se je končala brez zadetkov in delitvijo točk.
 
Čestitke vsem fantom in Špeli za odlično igro

Derbi članske ekipe pred domačimi navijači

u10 prvi krog
V vikendu, ki je pred nami, nas čaka kup zanimivih tekem. pridite in pomagajte našim fantom do dobrih iger.
 
Jutri ob 17h, se bo članska ekipa, ki jo od letošnje sezone vodi trenerka Ines, predstavila pred domačimi navijači v Gaberju v lokalnemu derbiju proti Dragomerju.
Ekipi mladincev Damir in kadetov Edin gostujeta v Trebnjem, oboji mlajši dečki Željko, Krištof, Anja bodo igrali proti Dobu,…
 
Člani
Sobota, 7.9. ob 17h v Gaberju
Dolomiti : Dragomer
 
Mladinci
Sobota, 7.9. ob 13:30 v Trebnjem
Trebnje : Dragomer Dolomiti
 
Kadeti
Sobota, 7.9. ob 11:30 v Trebnjem
Trebnje : Dragomer Dolomiti
 
Starejši dečki
Sobota, 7.9. ob 10h v Dragomerju
Dolomiti Dragomer : Svoboda Ljubljana
 
Mlajši dečki U-13
Sobota, 7.9. ob 10h v Dobu
Roltek Dob : Dolomiti Dragomer
 
Mlajši dečki U-12
Nedelja, 8.9. ob 10h v Dobu
Roltek Dob : Dragomer Dolomiti
 
Cicibani U-11
Nedelja, 8.9. ob 9h v Kamniku
Kamnik : Dragomer Dolomiti
 
Cicibani U-10 so ta vikend prosti prvenstvene tekme
 
Cicibani U-9
Sobota, 7.9. ob 14:30 v Logatcu
Turnir ekip: Borovnica, Logatec, Dren Vrhnika in Junior
 
 
 

Začelo se je novo prvenstvo

u10 prvi krog
Pretekli vikend se je s tekmami začela nova tekmovalna sezona za naše nogometaše. Na delu je že bila večina naših selekcij.
Članska ekipa je v soboto začela tekmovanje v MNZ Ligi. Za uvod so se naši odpravili v Šiško, kjer so jih gostili nogometaši NK Ljubljana. Po začetnih zapletih z zapisnikarskim delom, se je tekma začela s polurno zamudo, vendar pa to ni zmedlo naših, ki so v tekmo krenili zelo odločno in bili boljši nasprotnik. Dobra igra se je odrazila tudi na rezultatu, saj so naši v prvem polčasu povedli z 2:0. V drugem polčasu pa smo videli drugačno podobo naše ekipe, ki ni uspela nadaljevati v enakem ritmu kot v prvem delu. To so nasprotniki izkoristili in izenačili na 2:2, kar je bil tudi končni rezultat.
Strelca: Blaž Babnik, Domen Komat
V naslednjem krogu nas čaka sosedski derbi, ko v Športni park Dobrova prihaja ekipa NK Dragomer. Vsi navijači vabljeni na tekmo!
Mladinci in kadeti so imeli na nasprotni strani domačega igrišča v Gabrju nogometaše Jevnice. Mladinci so svoje vrstnike iz Jevnice premagali s 3:0, v prvemu polčasu sta gola dosegla Jaka Hatlak in Sašo Dolinar, končni rezultat je tik pred koncem postavil Rok Kržič. Kadeti so prav tako povedli z golom Jana Zorca, žal pa so kmalu zatem rezultat izenačili gosti iz Jevnice, tekma se je na koncu končala z remijem 1:1.
 
Niso pa le kadeti in mladinci igrali proti vrstnikom iz Jevnice. Starejši dečki so svojo sezono začeli z gostovanjem v Jevnici in na žalost izgubili z 2:1. Edini gol za naše fante je pred koncem tekme dosegel Anssi Pavlič Martinčič.
 
Cicibani U-10 so gostovali na Kodeljevem, pri ekipi ND Slovan. Prehod v kategorijo U-10 pomeni spoznavanje z večjim igriščem, saj nogometaši igrajo v sistemu 6+1. Gre torej za nekaj novega, naši nogometaši pa so se že na prvi tekmi dobro odrezali. Glede na to, da so nekateri med njimi šele dobro začeli s treningi, so kljub temu pokazali lepo igro in kar nekaj lepih potez. Pohvalimo lahko prav vse naše fante in Niko, ki so se od prve do zadnje minute trudili in uživali v igri.