Vikend brez tekem

image2u13ff

Vikend brez tekem

Za predpraznični vikend bodo nogometna igrišča samevala, tekem ta vikend ni na sporedu! Igrišča bodo po obilnemu deževju počivala, naši nogometaši pa bodo uživali v počitnicah brez nogometa. Tekme se vrnejo prihodnji konec tedna, ko bodo na delu spet vsi naši nogometaši.

Ta vikend se bodo na tekmah potili le starejši dečki U15, ko bodo igrali tekme na turnirju Cordial Cup.
Spomnimo se še tekem preteklega vikenda, ko so nas člani razveselili z novo zmago, ko so z visokih 5:1 premagali Litijo in še naprej blestijo v spomladanskemu delu prvenstva. Zmagali so tudi mladinci, ki so na domačemu igrišču premagali zelo dobri Mengo z 2:1. Kadeti so žal doma izgubili proti Mengu z 0:1. Starejši dečki A so tako kot člani v Gabrju premagali Litijo z visokih 5:0. Starejšim dečkom B pa je v Dragomerju spodrsnilo. Po zelo dobremu prvemu polčasu, vodstvu z 1:0, neupravičeno razveljavljenemu golu za 2:0, so v drugemu polčasu padli in nasprotniku dovolili povratek v tekmo in zmago z 1:2. Mlajši dečki so v gosteh premagali Mirno z 4:0. Mlajši dečki B so z visokih 13:1 premagali sosede iz Drena.

Še vedno pa odmeva izjemen dosežek mlajših dečkov, ki so osvojili Cordial Cup. Prihodnji vikend bodo končani še ostali kvalifikacijski turnirji za glavni del v Kitzbühelu, takrat bodo znani tudi vsi udeleženci turnirja, že zdaj pa je jasno, da bodo tam nastopali evropski velikani FC Bayern München, FC Manchester United, Borussia Dortmund, FC Chelsea, FC Liverpool, FC Barcelona,… Želimo vam lep podaljšan vikend, se vidimo prihodnji teden