Derbi članske ekipe pred domačimi navijači

V vikendu, ki je pred nami, nas čaka kup zanimivih tekem. pridite in pomagajte našim fantom do dobrih iger.   Jutri ob 17h, se bo članska ekipa, ki jo od letošnje sezone Beri dalje »

 

Category Archives: Aktualne novice

Derbi članske ekipe pred domačimi navijači

u10 prvi krog
V vikendu, ki je pred nami, nas čaka kup zanimivih tekem. pridite in pomagajte našim fantom do dobrih iger.
 
Jutri ob 17h, se bo članska ekipa, ki jo od letošnje sezone vodi trenerka Ines, predstavila pred domačimi navijači v Gaberju v lokalnemu derbiju proti Dragomerju.
Ekipi mladincev Damir in kadetov Edin gostujeta v Trebnjem, oboji mlajši dečki Željko, Krištof, Anja bodo igrali proti Dobu,…
 
Člani
Sobota, 7.9. ob 17h v Gaberju
Dolomiti : Dragomer
 
Mladinci
Sobota, 7.9. ob 13:30 v Trebnjem
Trebnje : Dragomer Dolomiti
 
Kadeti
Sobota, 7.9. ob 11:30 v Trebnjem
Trebnje : Dragomer Dolomiti
 
Starejši dečki
Sobota, 7.9. ob 10h v Dragomerju
Dolomiti Dragomer : Svoboda Ljubljana
 
Mlajši dečki U-13
Sobota, 7.9. ob 10h v Dobu
Roltek Dob : Dolomiti Dragomer
 
Mlajši dečki U-12
Nedelja, 8.9. ob 10h v Dobu
Roltek Dob : Dragomer Dolomiti
 
Cicibani U-11
Nedelja, 8.9. ob 9h v Kamniku
Kamnik : Dragomer Dolomiti
 
Cicibani U-10 so ta vikend prosti prvenstvene tekme
 
Cicibani U-9
Sobota, 7.9. ob 14:30 v Logatcu
Turnir ekip: Borovnica, Logatec, Dren Vrhnika in Junior
 
 
 

Začelo se je novo prvenstvo

u10 prvi krog
Pretekli vikend se je s tekmami začela nova tekmovalna sezona za naše nogometaše. Na delu je že bila večina naših selekcij.
Članska ekipa je v soboto začela tekmovanje v MNZ Ligi. Za uvod so se naši odpravili v Šiško, kjer so jih gostili nogometaši NK Ljubljana. Po začetnih zapletih z zapisnikarskim delom, se je tekma začela s polurno zamudo, vendar pa to ni zmedlo naših, ki so v tekmo krenili zelo odločno in bili boljši nasprotnik. Dobra igra se je odrazila tudi na rezultatu, saj so naši v prvem polčasu povedli z 2:0. V drugem polčasu pa smo videli drugačno podobo naše ekipe, ki ni uspela nadaljevati v enakem ritmu kot v prvem delu. To so nasprotniki izkoristili in izenačili na 2:2, kar je bil tudi končni rezultat.
Strelca: Blaž Babnik, Domen Komat
V naslednjem krogu nas čaka sosedski derbi, ko v Športni park Dobrova prihaja ekipa NK Dragomer. Vsi navijači vabljeni na tekmo!
Mladinci in kadeti so imeli na nasprotni strani domačega igrišča v Gabrju nogometaše Jevnice. Mladinci so svoje vrstnike iz Jevnice premagali s 3:0, v prvemu polčasu sta gola dosegla Jaka Hatlak in Sašo Dolinar, končni rezultat je tik pred koncem postavil Rok Kržič. Kadeti so prav tako povedli z golom Jana Zorca, žal pa so kmalu zatem rezultat izenačili gosti iz Jevnice, tekma se je na koncu končala z remijem 1:1.
 
Niso pa le kadeti in mladinci igrali proti vrstnikom iz Jevnice. Starejši dečki so svojo sezono začeli z gostovanjem v Jevnici in na žalost izgubili z 2:1. Edini gol za naše fante je pred koncem tekme dosegel Anssi Pavlič Martinčič.
 
Cicibani U-10 so gostovali na Kodeljevem, pri ekipi ND Slovan. Prehod v kategorijo U-10 pomeni spoznavanje z večjim igriščem, saj nogometaši igrajo v sistemu 6+1. Gre torej za nekaj novega, naši nogometaši pa so se že na prvi tekmi dobro odrezali. Glede na to, da so nekateri med njimi šele dobro začeli s treningi, so kljub temu pokazali lepo igro in kar nekaj lepih potez. Pohvalimo lahko prav vse naše fante in Niko, ki so se od prve do zadnje minute trudili in uživali v igri.

Poslovil se je bivši predsednik Nk Dolomitov

plestenjak cb01

V 82. letu starosti se je od nas poslovil bivši predsednik Nk Dolomitov, Plestenjak Jože.

G. Plestenjak je bil tudi eden izmed ustanovnih članov našega kluba. Naš klub je vodil v času po osamosvojitvi in vse do leta 2007. 
Zahvaljujemo se mu za vse, kar je dobrega naredil za naš klub v dolgih letih vodenja.

Pogreb bo danes, ob 16h na Dobrovi.

Njegovi družini izrekamo sožalje,

Nk Dolomiti Dobrova

Mladinci visoko zmagali, ostali bolj zadržani

u15
Pretekli vikend so naši mladinci visoko premagali Hermes Ljubljano, ostali naši fanti so bili žal bolj zadržani.
Člani so v soboto gostili vodilno ekipo iz Kočevja. Na sicer izenačeni tekmi so naši dobili že ob polčasu zaostajali z dvema goloma, prejeli so gol iz kota in še enega po odbiti žogi v kazenskemu prostoru. Naši fantje svojih priložnosti niso izkoristili, gostje pa so to kaznovali še z enim zadetkom tik ob koncu tekme.
Mladinci in kadeti so gostovali pri Hermes Ljubljani na Žaku v Šiški. Mladinci so svojo tekmo odlično odigrali in zmagali z visokih 5:0, hat-trick je dosegel Domen, po gol pa sta dosegla še oba Žiga (Rep in Kogovšek).
Žal se ni izšlo kadetom, ki so proti Hermesu izgubili s tesnih 1:0, žoga žal ni hotela v mrežo gostiteljev.
Starejši dečki so v soboto gostili vodilno ekipo iz Radomelj in zasluženo prišli do težko prigarane točke. Gostje so že v prvemu polčasu prišli do dveh golov prednosti, naši fantje pa so v drugemu polčasu uspeli rezultat izenačiti z goloma Marka in Jake. Čestitke fantom za borbo!
Obe ekipi mlajših dečkov sta žal izgubili. Mlajši dečki U13 so gostovali v Črnomlju pri Beli krajini in izgubili s testnih 2:1, za naše fante je gol dosegel Jon.
Mlajši dečki U12 pa so gostovali pri Interblocku in v tekmi polni golov izgubili s 5:3, za naše fante je dva gola dosegel Arne, še enega pa je dodal Maks.
 
Čestitke fantom za borbo!

Člani zmagali še tretjič zapored!

cicibani u10 int
Člani nadaljujejo zmagoviti niz. Tudi v preteklem krogu so prišli do zmage, ko so z 0:2 premagali Rudar iz Trbovelj. Mrežo gostov je načel Žan na začetku prvega polčasa, takoj na začetku drugega polčasa pa je za končnih 2:0 zadel Jaka. V goste k članom prihajajo jutri vodilna ekipa lige iz Kočevja.
Mladinci in kadeti so prejšnji vikend bili pravi boj z vrstniki iz Kamnika, ki so jih gostili na Dobrovi. Mladinci so bili proti vrstnikom iz Kamnika že v izgubljenemu položaju, saj so gostje še v 85 minuti vodili z 0:2. Naši fantje se niso predali, grizli do konca in bili za to nagrajeni! Rezultat je v 88 minuti najprej znižal Žiga Rep, za remi in končnih 2:2 pa je v 93 minuti zadel Nejc!
Podobno razburljivo je bilo tudi na tekmi kadetov. Na tej tekmi so gostje povedli z 1:0 povsem na začetku tekme, naši fantje so rezultat kmalu izenačili z golom Roka, nato pa še kmalu povedli, ko je zadel Luka in postavil izzid polčasa 2:1 za Dolomite. Na našo žalost pa so gostje v 53 minuti ponovno zadeli za končnih 2:2 in delitev točk.
Starejši dečki so gostovali pri vrstnikih iz Ribnice ter prišli do zanesljive zmage. Naši fantje so bili na tekmi veliko boljši nasprotnik, si ustvarili veliko priložnosti, gole pa so dosegli Nal, Jaka in Jan! Mlajši dečki U13 so doma gostili fante iz Moravč. Na izenačeni tekmi so gostje povedli z 1:0, vodstva pa niso uspeli dolgo zadržati in naši so kmalu zadeli za remi in končnih 1:1. Malo manj sreče pa so imeli mlajši dečki U12, ki so že sredi tedna gostili fante iz Vrhnike in žal tekmo izgubili z 2:0.
 
Čestitke vsem našim fantom in trenerjem za napredek in všečne predstave!
 
Ta vikend bomo lahko za Dolomite navijali:
 
Člani
sobota, 20.10. ob 15h na Dobrovi
Dolomiti : Kočevje
 
Mladinci U19
sobota, 20.10. ob 13h na Žaku
Hermes Ljubljana : Dolomiti Dragomer
 
Kadeti U17
sobota, 20.10. ob 11h na Šiška (Žak)
Hermes Ljubljana : Dolomiti Dragomer
 
Starejši dečki U15
sobota, 20.10. ob 12:30 na Dobrovi
Dolomiti Dragomer : Kalcer Radomlje
 
Mlajši dečki U13
nedelja, 21.10. ob 12:30 v Črnomlju
Bela krajina : Dolomiti Dragomer
 
Mlajši dečki U12
nedelja, 21.10. ob 13:30 na Ježici
Interblock : Dolomiti Dragomer
 
Cicibani U11
nedelja, 21.10. ob 15h v Šentjerneju
Šentjernej Šmarješke toplice : Dolomiti Dragomer
 
Cicibani U10
sobota, 20.10. ob 10h na Dragomerju
Dragomer Dolomiti : Ilirija Extra Lux
 
 
 
 
 
 

Člani zmagali drugič zapored

cicibani u10 int
Prejšnji vikend so naši člani prišli do druge zaporedne zmage, ko so na domačem igrišču premagali Jevnico z 2:1. Junak srečanja je bil Rok Černe, ki je za domače dosegel oba zadetka!
Mladinci, kadeti, starejši in mlajši dečki pa so naleteli na prerazpoložene nasprotnike.
 
Kaj naše fante čaka ta vikend?
 
Člani
sobota, 13.10. ob 15.30 v Trbovljah
Rudar Trbovlje : Dolomiti
 
Mladinci
nedelja, 14.10. ob 15 na Dobrovi
Dolomiti Dragomer : Kamnik
 
Kadeti
nedelja, 14.10 ob 13h na Dobrovi
Dolomiti Dragomer : Kamnik
 
Starejši dečki U-15
sobota, 13.10. ob 10h v Ribnici
Extrem : Dolomiti Dragomer
 
Mlajši dečki U-13
sobota, 13.10. ob 9:30 na Dobrovi
Dolomiti : Termit Moravče
 
Mlajši dečki U-12
že odigrali tekmo v sredo proti Vrhniki
 
Cicibani U-11
sobota, 13.10. ob 13h na Dobrovi
Dragomer Dolomiti : Krka
 
Cicibani U-10
sobota, 13.10. ob 12:30 v Novem mestu
Krka : Dragomer
 
 
 

Kaj nas čaka ta vikend?

u13

Člani
sobota, 29.9. ob 16 v Moravčah
Moravče – Dolomiti

Starejši dečki U15
nedelja, 30.9. ob 12h v Dragomerju
Dolomiti Dragomer – Laby’s Mengo28

Mlajši dečki U13
sobota, 29.9. ob 16h na Dobrovi
Dolomiti Dragomer – Ivančna Gorica

Mlajši dečki U12
nedelja, 30.9. ob 10h na Dobrovi
Dolomiti Dragomer – Kalcer Radomlje

Cicibani U-10
sobota, 30.9. ob 15h na Ježici
Interblock – Dolomiti Dragomer

Cicibani U-9
sobota, 30.9. ob 15h na Krimu
turnir ekip Dolomiti, Krim, Svoboda Lj in Olimpija Lj

Gremo Dolomiti!!

Kadeti in mladinci po zmagah počivajo

u17

Prejšnji vikend so kadeti in mladinci gostili vrstnike iz Črnuč. Naši fantje so bili nehvaležen gostitelj in so nogometaše Črnuč odpravili z visokima zmagama. Kadeti so tekmo začeli odlično, kmalu prevzeli pobudo in z golom Maksa povedli. Kmalu zatem so naši vodstvo podvojili, ko je zadel še Luka. Gostje so nato po protinapadu znižali zaostanek na 2:1, kar je bil tudi rezultat polčasa. V drugemu polčasu so naši fantje dodali na plin in do konca tekme dosegli še tri gole, zadeli so Sašo, Nik in Beni.
Mladinci so bili še bolj neusmiljeni. Goste so domov poslali s polno vrečo golov, kočni rezultat je bil kar 8:0. Domen in Žigasta oba dosegla Hat-trick, po gol sta dodala še Žiga Rep in Maj. Obe ekipi sta ta vikend prosti tekme.

Člani so v gosteh na umetni travi izgubili proti Slovanu, kjer so bili domačini boljši s 3:0, vse gole so domačini dosegli že v prvemu polčasu.

Starejši dečki so gostovali v Zagorju
Tokrat so se naši fantje odpravili v Zagorje, ekipi ki je prejela najmanj zadetkov oziroma le en gol. Naši fantje so v tekmo ponovno krenili zelo pogumno, imeli iniciativo v uvodnih minutah ter ob zelo lepi akciji tudi zelo dobro priložnost, da bi povedli, vendar žoga ni želela v gol. Na žalost pa so domačini nekaj minut za tem ob prvem udarcu v okvir našega gola dosegli zadetek. Fantje so bili presenečeni vendar kljub temu so se uspeli osredotočiti na cilj doseči zadetek. V zadnji minutu prvega polčasa so imeli domačini prosti strel z roba kazenskega prostora, katerega so z močnim strelom v vratarjev kot tudi izkoristili. V drugem polčasu so domačini v celoti prepustili sredino igrišča ter se uspešno ubranili do konca. Naši fantje so se trudili do zadnje minute vendar je tudi tokrat ekipa iz Zagorja pokazala, da imajo resnično dodelane obrambne naloge in nepopustljive posameznike. Novo priložnost pa bodo naši fantje iskali ponovno na naslednji domači tekmi, kjer pa naspotniku niso oddali še nobene točke. Gremo fantje!

Mlajši dečki U13 in U12
Nadaljuje se pestro dogajanje za igralce selekcije U12 in U13. V minulem vikendu so zopet odigrali tri tekme. Ekipa U-12 je dosegla dve prepričljivi zamagi, medtem ko je ekipa U-13 nesrečno izgubila v izdihljajih tekme. Na vseh treh tekmah skupaj smo dosegli kar deset zadetkov, glede na veliko število ustvarjenih priložnosti pa bi lahko mrežo nasprotnikov zatresli še nekajkrat. Čeprav je ekipa U-13 izgubila, je potrebno poudariti, da so fantje igrali zelo dobro, si priigrali ogromno zares lepih priložnosti, ki pa jih žal nismo uspeli pretvoriti v zadetek. Predvsem veseli dejstvo, da fantje iz tekme v tekmo kažejo boljše in zrelejše predstave, prav tako pa ne manjka lepih, atraktivnih potez posameznikov. Bravo, fantje!

Cicibani U11
V soboto, 22.09. je selekcija U11 gostovala pri ekipi NK Domžale. Vse 4 tekme smo do polovice tekme odigrali zelo dobro, s polno lepih podaj, odkrivanj in borbe. Nato pa nas je po polovici tekme zmanjkalo in so igralci Domžal to znali izkoristiti in so bili boljši nasprotnik. Pri fantih in Špeli se vidi, da se trudijo, ampak jim zmeraj malo zmanjka, a nova tekma bo že kmalu na sporedu, ko na Log prihaja ekipa NK Arne Tabor in bo čas za novo dokazovanje.

Bravo naši fantje! Novim zmagam naproti

Prejšnji vikend kup tekem s Svobodo, kaj naše fante čaka tokrat?

dolomiti u15
Člani so prejšnji vikend doma gostili Belo Krajino. Žal so bili gostje premočan nasprotnik in domov odšli z vsemi tremi točkami. Zmagali so s končnih 3:1.
Mladinci, kadeti in starejši dečki so prav vsi igrali s Svobodo iz Viča.
Madinci (2:2) in kadeti (3:3) so oboji remizirali z vrstniki z Viča. Obe tekmi sta bili napeti, nasprotnik pa zelo grob, večkrat na meji dovoljenega. Gola za mladince sta dosegla Nejc Omahen in Žiga Kogovšek, za kadete pa so zadeli Nejc, Luka in Sergej.
Vse tri točke pa so iz Viča odnesli starejši dečki, ki so Svobodo na domačem terenu premagali z visokih 5:2. Dva gola za naše je dosegel Jaka, po gol sta dosegla Svit in Žak, še en gol pa so so domačini zabili sami.
Mlajši dečki U13 so doma z 0:3 izgubili z Mirno, mlajši dečki U12 pa so po dramatični tekmi, v kateri so dvakrat vodili, s 3:4 izgubili proti Trebnjem.
 
Naše fante za vikend čakajo nove tekme. Videli jih bomo lahko:
 
Člani:
sobota, 22.9. ob 18:30 na Slovanu (Kodeljevo)
Slovan – Dolomiti
 
Mladinci
sobota, 22.9. ob 12h na Dobrovi
Dolomiti Dragomer – Črnuče
 
Kadeti
sobota, 22.9. ob 10h na Dobrovi
Dolomiti Dragomer – Črnuče
Starejši dečki
nedelja, 23.9. ob 12h v Zagorju
Zagorje – Dolomiti Dragomer
Mlajši dečki U-13
sobota, 22.9. ob 10h na Dobu
Roltek Dob . Dolomiti Dragomer
Mlajši dečki U-12
sobota, 22.9. ob 10h na Viču
Svoboda Ljubljana – Dolomiti Dragomer
Cicibani U-11
sobota, 22.9. ob 9h v Domžalah
Domžale – Dolomiti Dragomer

Dolomiti blesteli!!!

u15-gabrje-01
Dolomiti blesteli!!
 
Nasi fantje so v preteklem vikendu naravnost blesteli.
 
Člani so v gosteh zmagali Interblock, mladinci so zmagali Šmartno, kadeti in starejši dečki so remizirali, mlajši dečki U13 in U12 pa so žal izgubili.
 
Člani so v soboto zmagali ekipo Interblocka v gosteh z 1:0. Za Dolomite je v 70min za zmago 1:0 zadel Jaka Prebil.
Člani so nato v sredo v zaostali tekmi gostili moštvo iz Kisovca in zal izgubili. Dolomiti so sicer povedli, imeli igralca več a proti koncu tekme žal prejeli dva gola in izgubili.
Mladinci so Šmartno odpravili s 4:2. Dva gola je dosegel Nejc, po en gol pa sta zadela Domen in Žiga.
Kadeti so se prav tako merili s Šmartnim in remizirali brez zadetkov.
Starejši dečki so igrali proti Rudarju iz Trbovelj, tekma se je končala brez zadetkov.
 
SELEKCIJA U-12 IN U-13
Selekcija U-12
Minuli vikend je bil za selekciji U-12 in U-13 zelo pester, saj so fantje igrali tekme v petek (U12), soboto (U13) in nedeljo (U12). V petek smo gostovali pri močni ekipi NK Olimpija, ki so ji naši igralci zopet namenili prevč strahospoštovanja. Kljub temu je potrebno fante pohvaliti za borbeno igro do zadnje minute. V soboto so igralci odgirali odlično tekmo proti ekipi NK Bravo in le za las so ostali brez prvih točk v zelo močni konkurenci. V nedeljo so dosegli kar tri zadetke, vendar nam zaspana predstava v prvem polčasu ni omogočila izničiti zaostanka z 0:4. Veseli nas dejstvo, da fantje iz tekme v tekmo kažejo boljše in zrelejše predstave in že komaj čakamo naslednjo tekmo, ki bo že v torek, ob 17:00 na igrišču Gabrje.
 
Selekcija U-13
V 3. krogu je bila naša ekipa sterejših dečkov gost pri ekipi iz Trbovelj, ki slovijo kot ekipa, ki na domačem igrišču ne poznajo milosti. Tudi tokrat so se pokazali v takšni luči, katero tekmo ne bomo imeli v lepem spominu. Naši fantje so se na umetni travi nekoliko lovili, saj žoga drugače potuje in se tudi drugače odbija. Vseeno pa so naši igralci žogo želeli imeti v svoji posesti in kljub temu, da igrajo v gosteh, želeli biti dominantnejši na igrišču. Imeli so nekaj zelo lepih priložnosti, katere žal niso izkoristili oz. je njihov vratar odlično posredoval. Tudi naš vratar Jaka Jakopin je svojo nalogo zelo dobro opravil ter v uvodnih minutah tekme ubranil 11 metrovko. Prevlada na igrišču domačemu moštvu ni bila preveč všeč, zato so se nemalokrat posluževali zelo grobe igre, katera je bila na robu sprejemljivega. V zadnji minuti prvega polčasa pa je ob grobi igri in nato tudi nešportni potezi prišlo do hude poškodbe našega nepopustljivega borca Mitje Roliha. Sledila je izključitev nasprotnega igralca, številčno premoč pa naši igralci, verjetno tudi zaradi šoka ob dogodku iz prvega polčasa, niso znali izkoristiti. Tekma se je tako končala brez zadetkov. Mitji želimo USPEŠNO in HITRO okrevanje ter da se čim prej zopet vidimo na nogometnem igrišču!
 
 
Pridite navijat za nase Dolomite tudi ta vikend! Gledali nas boste lahko:
 
Člani
sobota, 15.9. ob 16:30 na Dobrovi
Dolomiti – Bela Krajina
 
Mladinci
nedelja, 16.9. ob 12h na Viču
Svoboda Ljubljana – Dolomiti Dragomer
 
Kadeti
nedelja, 16.9. ob 10h na Viču
Svoboda Ljubljana – Dolomiti Dragomer
 
Starejši dečki
sobota, 15.9. ob 14h na Dobrovi
Dolomiti Dragomer – Svoboda Ljubljana
 
Mlajši dečki
sobota, 15.9. ob 10h na Dobrovi
Dolomiti Dragomer – Mirna
 
Mlajši dečki U-12
nedelja, 16.9. ob 11h na Dobrovi
Dolomiti Dragomer – Trebnje
 
Cicibani U-11
nedelja, 16.9. ob 9:30 na Dobrovi
Dolomiti Dragomer – Bravo
 
Cicibani U-10
torek, 18.9. ob 18h v Šmartnem
Šmartno – Dolomiti Dragomer
 
Vsi za naše Dolomite!!