Člani podaljšali niz dobrih predstav

u15

Pretekli vikend naši fantje sicer niso rezultatsko tako navdušili kot prejšnjega, kljub temu pa so prikazali odlične igre, kar pa včasih ni dovolj za končno veselje.

Člani so svojo tekmo odigrali v na Velikonočni ponedeljek, gostovali so pri Interblocku na Ježici. Mreži sta v prvemu polčasu mirovali V drugemu polčasu pa so domačini hitro povedli z dvema zadetkoma prednosti. Naši fantje se niso predali in z goloma Jaka​ in Primož​ uspeli rezultat izenačiti. Člani so tako še na tretji zaporedni tekmi navdušili. V zadnjih treh tekmah so dosegli toliko točk kot na prejšnjih 13 tekmah skupaj! Čestitke in kapo dol trenerju Filipu, ki je ekipo preporodil.
Mladinci Damir​ in kadeti Jan​ so se v soboto odpravili na vroče gostovanje v Zagorje in se vrnili z zmago in porazom. Kadeti so na tekmi povedli, domačini pa so potem iz dveh 11m? še v prvemu polčasu povedli z 2:1 V drugemu polčasu so dodali še en gol in na koncu slavili s 3:1.
Bolj zadovoljni z gostovanjem so bili mladinci, ki so domačine odpravili z 2:0. V prvemu polčasu sta v razmaku dveh minut zadela Rok​ in Aljaž. Vodstvo so mladinci zadržali do konca tekme in zmagali z 2:0.
Starejši dečki A in B so ta vikend žal izgubili obe tekmi. A ekipa je gostovala pri neugodnih Radomljah. Domačini so izkoristili domač teren z umetno travo in zmagali z visokih 6:0. B ekipa Andraz​ se je ponovno srečala z Logatcem, tokrat na njihovemu terenu. Tudi tokrat so imeli naši fantje več od igre, narekovali ritem vendar jim ni uspelo najti poti do mreže. V drugemu polčasu so domačini izkoristili nezbranost naših fantov in zatresli mrežo, kar je zadostovalo za zmago z 1:0. Mlajši dečki U13 so v Gabrju gostili fante iz Kočevja in jih domov poslali s polno vrečo golov, tekmo so zmagali z visokih 14:0.
Včeraj so mlajši dečki U13 odigrali še pokalno srečanje proti favoriziranim Domžalam in jih na domačemu terenu premagali z 2:0. Vse čestitke za izjemne predstave v tej sezoni!