Člani zmagali pred domačimi gledalci

u13

V nedeljo so prvič po zimskemu premoru pred domačimi gledalci predstavili člani, mladinci in kadeti. Člani so v popoldanski tekmi v lepem sončnem vremenu gostili ekipo iz Kisovca. Naši nogometaši so tekmo odlično začeli, takoj pritisnili na vrata Svobode iz Kisovca in kmalu zadeli. Po predložku iz kota je v peti minuti z glavo zadel Matic Zibelnik. Po zadetku se je igra preselila med oba kazenska prostora, polčas se je zaključil z vodstvom naših fantov. V drugemu polčasu so dvakrat nevarno zapretili gostje iz Kisovca, domača vrata je pred zadetkom obranil odlični Jan Rems. Pri gostih je sodnik sredi drugega polčasa izključil dva igralca zaradi prekrškov nad našimi igralci, gostom so zato začele pohajati moči. Vse dvome o zmagovalcu je razblinil Jaka Prebil, ki je v hitremu protinapadu kronal premoč domačih fantov in postavil končni rezultat 2:0. Zmaga je tako ostala doma, čestitke fantom za nove tri točke!

 

Mladinci in kadeti so prav tako na domačemu igrišču gostili vrstnike iz Vrhnike. Žal so morali oboji priznati premoč gostov, ki so bili tokrat premočni tekmec.

 

Mlajši dečki U-13
Če rek drži, ”da se po jutru dan pozna” potem lahko v nadaljevanju sezone od naših fantov pričakujemo še veliko dobrih nogometnih predstav. Po zaspanem prvem polčasu, so v drugem pokazali pravo energijo in željo ter visoko premagali ekipo iz Mengeša. Velika pohvala gre tokrat našemu vratarju Jaki Jakopinu, ki je v kritičnih trenutkih reagiral tako kot to znajo največji vratarji nogometne igre ter do konca tekme ohranil mrežo nedotaknjeno.
SELEKCIJA U-10

V nedeljo, 25.03. je selekcija U10 odigrala še zadnji krog zimske lige.

A ekipa se je pomerila z ekipo NK Jevnica in pokazala dobro in borbeno igro, a je bila ekipa iz Jevnice, ki je osvojila zimsko ligo, z rezultatom 4:0 boljša od naših fantov.

B ekipa je pokazala odlično igro in z veliko lepimi akcijami prišla do suverene zmage s 5:0 proti NK Kamniku.

B ekipa je osvojila odlično 3. mesto v zimski ligi, naš igralec Bor Mrzlikar pa je postal najboljši strelec lige.

 

Čestitamo našim fantom za dobre predstave, tekmovalnega premora pa ne bo, saj se že v soboto (31.3.), s tekmo proti NK Brinje Grosuplje, nadaljuje liga Cicibani U-10,  (Dobrova ob 10:00).

 

DODATNI TRENING ZA MLAJŠE SELEKCIJE

V soboto, 24.3. je potekal drugi letošnji dodatni trening za selekcije U-8 do U-11, ki se ga je udeležilo veliko igralcev različnih starosti. Dodatni treningi so namenjeni vsem tistim, ki želijo še dodatno izpopolniti svoje nogometno motorične sposobnosti. Tokratni trening je potekal s poudarkom na razvijanju in izboljšanju koordinacijskih sposobnosti brez žoge in z žogo.

Pohvale vsem zagrizenim fantom za prisotnost na dodatnemu treningu