Dobrova ima šampione – U-14 prvaki 1. MNZ lige v sezoni 2012/13

PB180852

Po dolgi sezoni in napeti končnici sezone laho samo rečemo:

DOLOMITI SO ŠAMPIONI

Čestimao vsem fantom, članom selekcije U-14. Vsi ste prispevali na svoj način končnemu uspehu. Tudi kadar so nas spremlajle poškodbe, kartoni, bolezni zbrali smo se skupaj in premagali vse težave. Seveda, veliko k uspehu moramo pripisati kako prvem trenerju Damirju Sklepiču tako tudi pomožnem Boštjanu Kreftu. Sedaj nas čaka še končnica oz. kvalifikacije za 1. državno ligo. Če nam še to rata potem se bo ta generacija upisala z veliki črkami v zgodovino kluba.

Prvenstvena tekma je trajala dobesedno do zadnjega kroga. Samo točka prednosti pred zadnjim krogom je narekovala resnost in odgovoren nastop celotne ekipe do zadnjega sodniškega žvižga. Glede na dejstvo, da so se nam neposredni konkurenti, ekipa NK Roltek Dob, pred zadnjim krogom približali na samo eno točko zaostanka, so morali fantje zadnjo tekmo, na gostovanju pri NK Arne Tabor ’69, vzeti skrajno resno. In tako se je tudi zgodilo.

Visoka zmaga na gostovanju (1 : 9) je tako pričakovano titulo prinesla na Dobrovo. V 22 tekmah v tej sezoni so fantje dosegli 17 zmag in 3 neodločene rezultate, poraženi pa so bili samo dvakrat.


Zdaj nas čakajo kvalifikacije za 1. državno ligo. Nasprotnik je ekipa NK Tolmin – Idrija. Prva tekma se igra v soboto, 22. junija, ob 18.00 na našem igrišču v Gabrju.
Vabljeni vsi člani kluba, navijači iz Gabrja, z Dobrove, iz ožje in širše okolice! Pridite in podprite naše fante v naskoku na državno ligo, to bo zgodovinski trenutek našega kluba!