Dolomiti blesteli!!!

u15-gabrje-01
Dolomiti blesteli!!
 
Nasi fantje so v preteklem vikendu naravnost blesteli.
 
Člani so v gosteh zmagali Interblock, mladinci so zmagali Šmartno, kadeti in starejši dečki so remizirali, mlajši dečki U13 in U12 pa so žal izgubili.
 
Člani so v soboto zmagali ekipo Interblocka v gosteh z 1:0. Za Dolomite je v 70min za zmago 1:0 zadel Jaka Prebil.
Člani so nato v sredo v zaostali tekmi gostili moštvo iz Kisovca in zal izgubili. Dolomiti so sicer povedli, imeli igralca več a proti koncu tekme žal prejeli dva gola in izgubili.
Mladinci so Šmartno odpravili s 4:2. Dva gola je dosegel Nejc, po en gol pa sta zadela Domen in Žiga.
Kadeti so se prav tako merili s Šmartnim in remizirali brez zadetkov.
Starejši dečki so igrali proti Rudarju iz Trbovelj, tekma se je končala brez zadetkov.
 
SELEKCIJA U-12 IN U-13
Selekcija U-12
Minuli vikend je bil za selekciji U-12 in U-13 zelo pester, saj so fantje igrali tekme v petek (U12), soboto (U13) in nedeljo (U12). V petek smo gostovali pri močni ekipi NK Olimpija, ki so ji naši igralci zopet namenili prevč strahospoštovanja. Kljub temu je potrebno fante pohvaliti za borbeno igro do zadnje minute. V soboto so igralci odgirali odlično tekmo proti ekipi NK Bravo in le za las so ostali brez prvih točk v zelo močni konkurenci. V nedeljo so dosegli kar tri zadetke, vendar nam zaspana predstava v prvem polčasu ni omogočila izničiti zaostanka z 0:4. Veseli nas dejstvo, da fantje iz tekme v tekmo kažejo boljše in zrelejše predstave in že komaj čakamo naslednjo tekmo, ki bo že v torek, ob 17:00 na igrišču Gabrje.
 
Selekcija U-13
V 3. krogu je bila naša ekipa sterejših dečkov gost pri ekipi iz Trbovelj, ki slovijo kot ekipa, ki na domačem igrišču ne poznajo milosti. Tudi tokrat so se pokazali v takšni luči, katero tekmo ne bomo imeli v lepem spominu. Naši fantje so se na umetni travi nekoliko lovili, saj žoga drugače potuje in se tudi drugače odbija. Vseeno pa so naši igralci žogo želeli imeti v svoji posesti in kljub temu, da igrajo v gosteh, želeli biti dominantnejši na igrišču. Imeli so nekaj zelo lepih priložnosti, katere žal niso izkoristili oz. je njihov vratar odlično posredoval. Tudi naš vratar Jaka Jakopin je svojo nalogo zelo dobro opravil ter v uvodnih minutah tekme ubranil 11 metrovko. Prevlada na igrišču domačemu moštvu ni bila preveč všeč, zato so se nemalokrat posluževali zelo grobe igre, katera je bila na robu sprejemljivega. V zadnji minuti prvega polčasa pa je ob grobi igri in nato tudi nešportni potezi prišlo do hude poškodbe našega nepopustljivega borca Mitje Roliha. Sledila je izključitev nasprotnega igralca, številčno premoč pa naši igralci, verjetno tudi zaradi šoka ob dogodku iz prvega polčasa, niso znali izkoristiti. Tekma se je tako končala brez zadetkov. Mitji želimo USPEŠNO in HITRO okrevanje ter da se čim prej zopet vidimo na nogometnem igrišču!
 
 
Pridite navijat za nase Dolomite tudi ta vikend! Gledali nas boste lahko:
 
Člani
sobota, 15.9. ob 16:30 na Dobrovi
Dolomiti – Bela Krajina
 
Mladinci
nedelja, 16.9. ob 12h na Viču
Svoboda Ljubljana – Dolomiti Dragomer
 
Kadeti
nedelja, 16.9. ob 10h na Viču
Svoboda Ljubljana – Dolomiti Dragomer
 
Starejši dečki
sobota, 15.9. ob 14h na Dobrovi
Dolomiti Dragomer – Svoboda Ljubljana
 
Mlajši dečki
sobota, 15.9. ob 10h na Dobrovi
Dolomiti Dragomer – Mirna
 
Mlajši dečki U-12
nedelja, 16.9. ob 11h na Dobrovi
Dolomiti Dragomer – Trebnje
 
Cicibani U-11
nedelja, 16.9. ob 9:30 na Dobrovi
Dolomiti Dragomer – Bravo
 
Cicibani U-10
torek, 18.9. ob 18h v Šmartnem
Šmartno – Dolomiti Dragomer
 
Vsi za naše Dolomite!!