Kadeti in mladinci po zmagah počivajo

u17

Prejšnji vikend so kadeti in mladinci gostili vrstnike iz Črnuč. Naši fantje so bili nehvaležen gostitelj in so nogometaše Črnuč odpravili z visokima zmagama. Kadeti so tekmo začeli odlično, kmalu prevzeli pobudo in z golom Maksa povedli. Kmalu zatem so naši vodstvo podvojili, ko je zadel še Luka. Gostje so nato po protinapadu znižali zaostanek na 2:1, kar je bil tudi rezultat polčasa. V drugemu polčasu so naši fantje dodali na plin in do konca tekme dosegli še tri gole, zadeli so Sašo, Nik in Beni.
Mladinci so bili še bolj neusmiljeni. Goste so domov poslali s polno vrečo golov, kočni rezultat je bil kar 8:0. Domen in Žigasta oba dosegla Hat-trick, po gol sta dodala še Žiga Rep in Maj. Obe ekipi sta ta vikend prosti tekme.

Člani so v gosteh na umetni travi izgubili proti Slovanu, kjer so bili domačini boljši s 3:0, vse gole so domačini dosegli že v prvemu polčasu.

Starejši dečki so gostovali v Zagorju
Tokrat so se naši fantje odpravili v Zagorje, ekipi ki je prejela najmanj zadetkov oziroma le en gol. Naši fantje so v tekmo ponovno krenili zelo pogumno, imeli iniciativo v uvodnih minutah ter ob zelo lepi akciji tudi zelo dobro priložnost, da bi povedli, vendar žoga ni želela v gol. Na žalost pa so domačini nekaj minut za tem ob prvem udarcu v okvir našega gola dosegli zadetek. Fantje so bili presenečeni vendar kljub temu so se uspeli osredotočiti na cilj doseči zadetek. V zadnji minutu prvega polčasa so imeli domačini prosti strel z roba kazenskega prostora, katerega so z močnim strelom v vratarjev kot tudi izkoristili. V drugem polčasu so domačini v celoti prepustili sredino igrišča ter se uspešno ubranili do konca. Naši fantje so se trudili do zadnje minute vendar je tudi tokrat ekipa iz Zagorja pokazala, da imajo resnično dodelane obrambne naloge in nepopustljive posameznike. Novo priložnost pa bodo naši fantje iskali ponovno na naslednji domači tekmi, kjer pa naspotniku niso oddali še nobene točke. Gremo fantje!

Mlajši dečki U13 in U12
Nadaljuje se pestro dogajanje za igralce selekcije U12 in U13. V minulem vikendu so zopet odigrali tri tekme. Ekipa U-12 je dosegla dve prepričljivi zamagi, medtem ko je ekipa U-13 nesrečno izgubila v izdihljajih tekme. Na vseh treh tekmah skupaj smo dosegli kar deset zadetkov, glede na veliko število ustvarjenih priložnosti pa bi lahko mrežo nasprotnikov zatresli še nekajkrat. Čeprav je ekipa U-13 izgubila, je potrebno poudariti, da so fantje igrali zelo dobro, si priigrali ogromno zares lepih priložnosti, ki pa jih žal nismo uspeli pretvoriti v zadetek. Predvsem veseli dejstvo, da fantje iz tekme v tekmo kažejo boljše in zrelejše predstave, prav tako pa ne manjka lepih, atraktivnih potez posameznikov. Bravo, fantje!

Cicibani U11
V soboto, 22.09. je selekcija U11 gostovala pri ekipi NK Domžale. Vse 4 tekme smo do polovice tekme odigrali zelo dobro, s polno lepih podaj, odkrivanj in borbe. Nato pa nas je po polovici tekme zmanjkalo in so igralci Domžal to znali izkoristiti in so bili boljši nasprotnik. Pri fantih in Špeli se vidi, da se trudijo, ampak jim zmeraj malo zmanjka, a nova tekma bo že kmalu na sporedu, ko na Log prihaja ekipa NK Arne Tabor in bo čas za novo dokazovanje.

Bravo naši fantje! Novim zmagam naproti