Kadeti v spomladanski del z novim trenerjem

filip kadeti

Med zimskim premorom je prišlo do spremembe na mestu trenerja ekipe naših kadetov. Damir se je z ekipo po jesenskemu delu razšel, na njegovo mesto pa je stopil prekaljeni maček, legenda med trenerji Filip Mendaš. Kadeti so nad menjavo navdušeni, pridno trenirajo pred nadaljevanjem prvenstva.

Glavnega trenerja pa so dobili tudi mlajši dečki selekcije U-13. Filip Fridl zaradi prezasedenega urnika ni več mogel voditi selekcije, na njegovo mesto pa je prišel bivši trener nogometašev Olimpije, Amir Duratović.

Takoj po novemu letu so selekcije začele s pripravami na spomladanski del prvenstva. Ekipe trenirajo v telovadnici, na igriščih v Gabrju in tekmujejo v zimskih ligah. S tekmami v letošnjem letu je pretekli vikend začela tudi ekipa U13, ki sodeluje v zimski ligi na Interblocku. Tokrat jim je stala nasproti ekipa NK Sava Kranj, ki je tekmo tudi bolje začela ter povedla z 1:0. V nadaljevanju tekme so naši fantje prevzeli pobudo na igrišču, pokazali svoj pravi karekter, si priigrali nekaj priložnosti in na koncu slavili z 2:1. Gola je, po lepih predhodnih podajah, za našo ekipo zadel Jaka Cerk. Čestitke fantom in le tako naprej

Selekcija U-11 v zimskem casu nastopa v zimski ligi v Zmajevem gnezdu. Tekmovanje poteka v Jami za Bezigradom. V zelo mocni in stevilcni konkurenci fantje uspesno zastopajo barve nasega kluba. Na tekmah lahko vidimo veliko lepih potez in zadetkov, fantje pa s tekmami pridobivajo dragocene izkusnje.

Pred novim letom so igralci selekcije U11 trenirali pod vodstvom trenerjev NZS. Trenerji NZS so bili nad našimi igralci navdušeni, enako je veljalo za igralce, ki so izkusili trening pod vodstvom drugih trenerjev in spoznali drugačen način dela. Vsekakor dobrodošla izkušnja za naše fante.

V nedeljo , 07.01. so cicibani U10 odigrali tekmo zimske lige U-10, v kateri nastopata dve naši ekipi. Tokrat sta se ekipi pomerili med sabo in prikazali všečno ter dobro igro, tako da smo bili ob koncu tekme vsi zelo zadovoljni.