Mladinci visoko zmagali, ostali bolj zadržani

u15
Pretekli vikend so naši mladinci visoko premagali Hermes Ljubljano, ostali naši fanti so bili žal bolj zadržani.
Člani so v soboto gostili vodilno ekipo iz Kočevja. Na sicer izenačeni tekmi so naši dobili že ob polčasu zaostajali z dvema goloma, prejeli so gol iz kota in še enega po odbiti žogi v kazenskemu prostoru. Naši fantje svojih priložnosti niso izkoristili, gostje pa so to kaznovali še z enim zadetkom tik ob koncu tekme.
Mladinci in kadeti so gostovali pri Hermes Ljubljani na Žaku v Šiški. Mladinci so svojo tekmo odlično odigrali in zmagali z visokih 5:0, hat-trick je dosegel Domen, po gol pa sta dosegla še oba Žiga (Rep in Kogovšek).
Žal se ni izšlo kadetom, ki so proti Hermesu izgubili s tesnih 1:0, žoga žal ni hotela v mrežo gostiteljev.
Starejši dečki so v soboto gostili vodilno ekipo iz Radomelj in zasluženo prišli do težko prigarane točke. Gostje so že v prvemu polčasu prišli do dveh golov prednosti, naši fantje pa so v drugemu polčasu uspeli rezultat izenačiti z goloma Marka in Jake. Čestitke fantom za borbo!
Obe ekipi mlajših dečkov sta žal izgubili. Mlajši dečki U13 so gostovali v Črnomlju pri Beli krajini in izgubili s testnih 2:1, za naše fante je gol dosegel Jon.
Mlajši dečki U12 pa so gostovali pri Interblocku in v tekmi polni golov izgubili s 5:3, za naše fante je dva gola dosegel Arne, še enega pa je dodal Maks.
 
Čestitke fantom za borbo!