Mlajši dečki žal ostali brez finala

2015-10-24 11.02.51
V ponedeljek popoldan so mlajši dečki U-13 v Gaberju igrali polfinalno tekmo pokala MNZ Lj proti gostom iz Grosuplja. Gosti so hitro povedli z dvema goloma, prvi polčas se našim fantom ni izšel po načrtih. V drugemu polčasu so odigrali veliko boljše, si priigrali nekaj priložnosti, zadeli pa so gostje in tekmo mirno pripeljali do konca.
Čestitke mlajšim dečkom, da so prišli v pokalnemu tekmovanju skoraj do konca.
 
Za vikend so nas z domačima zmagama razveselili kadeti in mladinci, na domačemu igrišču so v nedeljo premagali goste iz Kolpe. Kadeti so bili od Kolpe boljši z 2:0, zadela sta Sinan in Nejc, mladinci so Kolpo premagali z 1:0, ponovno je zadel Aljaž. Kadeti in mladinci na skupni lestvici zasedajo visoko četro mesto!
Starejši dečki A so gostovali v Kočevju, na izenačeni tekmi so bili domačini žal boljši z 1:0.
Starejši dečki B pa so v Dragomerju gostili najboljšo ekipo lige Belo krajino, katero smo pomladi enkrat že premagali. Tudi tokrat so naši fantje odlično začeli tekmo, igrali zelo všečen nogomet in zasluženo povedli z 1:0. Gostje so nato v drugemu polčasu iz kota uspeli rezultat izenačiti. Na žalost našim fantom ni uspelo doseči zmagovitega zadetka, kljub temu pa so pustili zelo dober vtis.
Mlajši dečki še naprej ne poznajo poraza. Tokrat so s 4:1 premagali Moravče in bodo sezono v ligi kot kaže končali brez poraza . kapo dol.
Mlajši dečki b pa so žal izgubili proti gostom iz Bele krajine.
 
Do konca prvenstva mladince, kadete, starejše dečke in mlajše dečke B čaka le še zadnja prvenstvena tekma. Preostale selekcije čakata še dve, nekatere celo tri prvenstvene tekme.
 
Držimo pesti in navijajmo za uspešen zaključek prvenstva