O nas

Nogometni klub Dolomiti deluje v okviru ŠD Dobrova. Nahajamo se na zelenem robu Ljubljane v občini Dobrova-Polhov Gradec, v naselju Gabrje. Športno društvo je bilo ustanovljeno leta 1976. Uradno je bilo društvo registrirano leta 1977, tako smo v letu 2007 praznovali 30. obletnico obstoja.

Aktivnosti, ki jih izvajamo skozi vse leto so tekmovanja in urejanja igrišč. Vse ekipe od cicibanov do veteranov tekmujejo v ligah MNZ Ljubljana. Nogomet aktivno igra v klubu okoli 200 igralcev v 10-ih selekcijah.

V letu 2007 smo izvedli volitve, in dobili novo, ambiciozno vodstvo. Zastavili smo si visoke cilje in prepričani smo, da bomo uspeli zagotoviti tudi boljše pogoje za delovanje kluba.

Največ pozornosti namenjamo najmlajšim, ki so temelj našega razvoja in prihodnosti. Tako je vse naše znanje in napori usmerjeno v delo z mladimi. Zagotoviti želimo uravnotežen osebnostni, telesni in športni razvoj čim večjemu številu mladih in jim ponuditi vsebine, ki jih prinašajo nogometni treningi. Imamo izkušene in usposobljene trenerje, ki svoje znanje še nadgrajujejo in ga uspešno prenašajo na otroke.

Zavezani smo k osnovnim vrednotam športa, kot so zdravo življenje, športni duh, zmagovalni značaj in ponos, da predstavljamo naš kraj v slovenskem okolju. Čeprav NK Dolomiti vrši poslanstvo ponuditi mladim aktivno športno udejstvovanje in razvoj v najbolj priljubljeni igri na svetu – nogometu, pa v klubu nikakor ne zanemarjamo potrebe po ustvarjanju dobrih tekmovalnih rezultatov.

 

Navijamo za svoj klub in se veselimo zmag. Pridružite se nam tudi vi!