Starejši dečki pripravili presenečenje

dolomiti bk11

Starejši dečki pripravili presenečenje

Končan je pester tekmovalni vikend. Naši člani so žal vpisali še drugi zaporedni poraz pomladi. Na Kodeljevem je bil s 4:1 boljši Slovan, Delo jim je otežil še sodnik, ko je po sumljivemu prekšrku izključil vratarja Jana Remsa.
Boljše so začeli mladinci, ki so na domačemu igrišču premagali Zagorje z visokih 7:0. S štirimi zadetki je blestel Aljaž Čertanec.
Podobno smo pričakovali od kadetov vendar so nam načrte prekrižali kadeti iz Zagorja, ki so na domačemu igrišču ob poplavi golov Dolomite premagali s 5:3.
Starejši dečki A so v Gaberju gostili favorizirane sosede iz Ilirije. Po zelo dobremu prvemu polčasu domačih jih je šokiral gol gostov ob koncu polčasa. V drugemu polčasu so vajeti igre prevzeli gostje in na koncu zmagali s 3:0.
So pa zato starejši dečki B v Dragomerju gostili ekipo iz Bele krajine, ki v letošnji sezoni še ni poznala poraza. To pa se je spremenilo v soboto. Prvi polčas se je po trdi igri končal brez zadetkov, več od igre so imeli domači. V drugemu polčasu so naši fantje še malce dodali na plin, šokirali goste z vodilnim zadetkom, do konca tekme dosegli še dva in prišli do velike zmage in Beli krajini zadali prvi poraz v sezoni.
Edino nedeljsko tekmo so igrali mlajši dečki B v Dragomerju, kjer so gostili ekipo iz Krima. Po boljšemu prvemu polčasu in vodstvu so gostje proti koncu tekme uspeli rezultat izenačiti, tekma se je končala z remijem 1:1.

Čestitke za srčno predstavo vseh Dolomitov.