Začelo se je novo prvenstvo

u10 prvi krog
Pretekli vikend se je s tekmami začela nova tekmovalna sezona za naše nogometaše. Na delu je že bila večina naših selekcij.
Članska ekipa je v soboto začela tekmovanje v MNZ Ligi. Za uvod so se naši odpravili v Šiško, kjer so jih gostili nogometaši NK Ljubljana. Po začetnih zapletih z zapisnikarskim delom, se je tekma začela s polurno zamudo, vendar pa to ni zmedlo naših, ki so v tekmo krenili zelo odločno in bili boljši nasprotnik. Dobra igra se je odrazila tudi na rezultatu, saj so naši v prvem polčasu povedli z 2:0. V drugem polčasu pa smo videli drugačno podobo naše ekipe, ki ni uspela nadaljevati v enakem ritmu kot v prvem delu. To so nasprotniki izkoristili in izenačili na 2:2, kar je bil tudi končni rezultat.
Strelca: Blaž Babnik, Domen Komat
V naslednjem krogu nas čaka sosedski derbi, ko v Športni park Dobrova prihaja ekipa NK Dragomer. Vsi navijači vabljeni na tekmo!
Mladinci in kadeti so imeli na nasprotni strani domačega igrišča v Gabrju nogometaše Jevnice. Mladinci so svoje vrstnike iz Jevnice premagali s 3:0, v prvemu polčasu sta gola dosegla Jaka Hatlak in Sašo Dolinar, končni rezultat je tik pred koncem postavil Rok Kržič. Kadeti so prav tako povedli z golom Jana Zorca, žal pa so kmalu zatem rezultat izenačili gosti iz Jevnice, tekma se je na koncu končala z remijem 1:1.
 
Niso pa le kadeti in mladinci igrali proti vrstnikom iz Jevnice. Starejši dečki so svojo sezono začeli z gostovanjem v Jevnici in na žalost izgubili z 2:1. Edini gol za naše fante je pred koncem tekme dosegel Anssi Pavlič Martinčič.
 
Cicibani U-10 so gostovali na Kodeljevem, pri ekipi ND Slovan. Prehod v kategorijo U-10 pomeni spoznavanje z večjim igriščem, saj nogometaši igrajo v sistemu 6+1. Gre torej za nekaj novega, naši nogometaši pa so se že na prvi tekmi dobro odrezali. Glede na to, da so nekateri med njimi šele dobro začeli s treningi, so kljub temu pokazali lepo igro in kar nekaj lepih potez. Pohvalimo lahko prav vse naše fante in Niko, ki so se od prve do zadnje minute trudili in uživali v igri.